Fraktio

Maria Aspiala

Suunnittelija

Maria on suunnittelija, joka kokee suurta rakkautta Sketchiä, Abstractia, Design Systemsiä ja Open design -konseptia kohtaan. Hän aloitti uransa markkinoinnin ja konversio-optimoinnin parissa ja siirtyi sieltä täysipäiväiseksi suunnittelijaksi, koska koki, että maailma ansaitsee parempia laskeutumissivuja.

Maria nauttii ongelmien ratkaisemisesta mahdollisimman yksinkertaisilla ratkaisuilla. Mitä yksinkertaisempi ratkaisu, sitä onnellisempi on Maria.

Vapaa-ajallaan Maria opiskelee piirtämistä ja ohjelmointia.

Ajatuksiani

Yrityskulttuuri

Woodstock of Teal

Maria Aspiala

Joonas Pajunen

Ville Mikkola

Perustamisesta lähtien olemme Fraktiolla jatkuvasti pohtineet yrityskulttuurin kehittämistä ja itseohjautuvuus on ollut toimintamme keskiössä. Oman kasvumme aikana olemme myös tutustuneet useisiin samanhenkisiin organisaatiokehittämisestä kiinnostuneisiin yrityksiin. Näin päädyimme myös toimimaan spektaakkelimaisen Woodstock of Teal – Open Space konferenssin kummina.

Design

Mikä on Design Sprint?

Design Sprint on prosessi jolla luodaan nopeasti uusia tuotteita, uusia omaisuuksia olemassaoleviin palveluihin, tai ratkaisuja suuriin haasteisiin. Sen suurin hyöty on tiivistää mahdollisesti kuukausien työt yhteen viikkoon. Intensiivisen työviikon aikana jalostetaan ideoista konsepti, tuotetaan siitä prototyyppi ja validoidaan sitä testikäyttäjien kanssa. Tehdään siis paljon ja opitaan!

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää