Rekry

Meillä on myös Linux-käyttäjiä

Fraktio-Rekry-3 Fraktio-Rekry-mobile

Haluamme muuttaa maailmaa

Meille on tärkeää käyttää aikamme ja osaamisemme kestävämmän maailman rakentamiseen. Haluamme tehdä työssämme asiat paremmin, emme vain itsemme ja asiakkaidemme takia, vaan luodaksemme positiivista vaikutusta maailmaan.

Tämä tarkoittaa, että kaikissa valinnoissamme seuraamme aina arvojamme (joista voit lukea lisää täällä). Pyrimme kaikissa projekteissa kestäviin ja pitkäikäisiin ratkaisuihin, jotka kestävät vielä jälkipolvienkin silmäilyä. Olkoon legacymme nautinnollista konsumoitavaa!

Töihin Fraktiolle?

Tällä hetkellä rekrytoimme tekijöitä vain vakituisiin työsuhteisiin. Toimimme aina konsultteina asiakkaillemme. Siksi arvostamme osaamisen lisäksi itseohjautuvuutta ja varmuutta konsultoida eli auttaa sekä opettaa asiakasta tarvittaessa. Pyrimme aina projekteissa tekemään asioita järkevästi, joka tarkoittaa, että konsultteina viemme tiimeihin myös parhaita käytäntöjä ja kehitämme toimintamalleja.

Itse rekryprosessimme on vapaamuotoinen ja kevyt. Emme teetä testejä, vaan keskustelemme yhdessä. Keskustelun tavoitteena on selvittää, millaista työtä haluat tehdä, ja varmistaa, että osaat asiasi sekä todentaa, että kanssasi on mukava tehdä töitä.

Osaajat, joista kuulemme mielellämme lisää

Ohjelmistokehittäjä

Oletko kokenut kehittäjä, joka etsii uutta kotia? Vinkkaa meille itsestäsi, jos osaamisesi ja mielenkiintosi osuvat yhteen roolimme kanssa.

Lue lisää roolista

DevOps

Onko hallussasi modernit pilvipalvelut, työkalut ja tekit, joiden päällä koodi pyörii? Kerro meille itsestäsi, jos rooli kuulostaa sinulle sopivalta.

Lue lisää roolista

Avoin hakemus

Etkö löytänyt osaamistasi kuvaava pestiä? Voit aina lähestyä meitä avoimella hakemuksella. Laita tietoa itsestäsi ja kerro meille, millaiseen rooliin sopisit.

Lähetä avoin hakemus

Positiivisuus

Meidän juttumme on töissä viihtyminen, avoimuus ja hyvän levittäminen. Positiivinen ilmapiiri näkyy suoraan työn tekemisessä: asiakkaat tykkäävät meistä, tuloksia syntyy ja tekemistä riittää.

Matala hierarkia

Uskomme äärimmäisen matalaan hierarkiaan. Kaikki tekevät päätöksiä. Kaikki juttelevat suoraan asiakkaiden kanssa. Jokainen on vapaa tekemään asiat parhaaksi näkemällään tavalla.

Kehity ja kehitä

Olet tervetullut kehittämään Fraktiota kanssamme ensimmäisestä päivästä lähtien. Pääset muovaamaan mm. toimintatapojamme, työkalujamme sekä sisäistä ja ulkoista viestintäämme.

fraktio2020-6

Fraktio työnantajana

Mikko Limis Nousiainen-2

"Fraktio on mulle paljon enemmän kuin duuni, jossa olen töissä."

Mikko Nousiainen, Ohjelmistokehittäjä

Jaani Leskinen

"Työsuhde-etuihimme kuuluu myös jääpalakone. Suosittelen 🧊/🧊! 💦" Jaani Leskinen, Ohjelmistokehittäjä

Jukka Rapu Lähetkangas

"Meillä on kyllä maaginen firma. Ylämäkiä ja alamäkiä, mutta kokonaisuus on timanttia. Järjellisiä aikuisia ihmisiä ja paljon kokonaisia lauseita."

Jukka Lähetkangas, Ohjelmistokehittäjä

Katri Laakso

"Parasta Fraktiolla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Mulla on vapaus kehittää oman työni sisältöä sekä koko yrityksen toimintamalleja."

Katri Laakso, Marketing & Communications Lead

Jani Kinnunen-1

"Välillä tulee päivä, jolloin vaan tuntee kiitollisuutta tästä koko hommasta. Kiitos Fraktio. Ootte turvallisena ympäristönä antanut mulle tilaa kehittää itteäni monella saralla."

Jani Kinnunen, Ohjelmistokehittäjä

Halaus_toimistolla
Rakkautta ja lämpöä on halukkaille tarjolla yllin kyllin. Kuvassa Mikko "Limis" Nousiainen ja Henri "Tohtori" Vesala.
Fraktion_toimisto-1
Tältä meidän toimiston avotila näyttää Martin olan yli katsottuna. Kuvassa Martti Vesalainen.

Lue mitä fraktiolaiset kertovat työstään