Ohjelmisto­kehitys

Teemme modernia ohjelmistokehitystä avoimen lähdekoodin teknologioilla. Ensiluokkaista ATK:ta, sanoisimme.

Fraktio-Palvelut-Ohjelmistokehitys Fraktio-palvelut-ohjelmistokehitys-mobile

Digikehitystä kestävästi ja sparraten

Tehdään yhdessä digitaalisista palveluistanne entistä parempia. Kehitämme ketterästi uusia ratkaisuja ja uudistamme olemassa olevia kokonaisuuksia. Nautimme teknisesti monimutkaisten ympäristöjen selkeyttämisestä.

Kehitys-fraktio-devaajat

Ideasta toteutukseen

Meille tuttuja projekteja ovat palvelut, joissa yhdistyvät liiketoiminnan ja loppuasiakkaiden erilaiset tarpeet. Teknologiavalinnat teemme aina projektin tavoitteiden ja vaatimusten pohjalta. 

Kehitämme palveluita ketterillä menetelmillä, jotka sovitaan aina asiakkaan ja tarpeen mukaan yhdessä. Selvitämme tiimin kyvykkyydet ja ympäristön sopivuuden sekä asiakkaan olemassa olevat käytännöt ennen toimintamallin valintapäätöstä ja projektin alkua.

Näissä loistamme

Kehittäjä työskentelee koneella.

Webkehitys

Ketterää selainpohjaista sovelluskehitystä. Varmista palvelusi toimivuus verkossa ja mobiilissa.

Lue lisää

Konsultit juttelevat toimistolla.

Mobiilikehitys

Haluatko rakentaa mobiilisovelluksen? Autamme prototyypistä sovelluskauppaan asti.

Lue lisää

Kehittäjä Henrik työskentelee koneella

Integraatiot ja toiminnanohjaus

Yhteys liiketoimintasi ekosysteemeihin. Hyödynnä ja tuota avointa dataa.

Lue lisää

Meille tuttuja palvelutyyppejä

  • Asiointipalvelut ja ajanvarausjärjestelmät

  • Laajat uutissivustot ja verkkokaupat

  • Datan hallinta ja visualisointi

 

  • ERP- ja toiminnanohjaus-järjestelmät

  • Reaaliaikaiset palvelut

  • Peli- ja oppimisalustat

Työn keskiössä liiketoiminnan tavoitteet ja käyttäjien tarpeet

Fraktio on kumppani, joka katsoo asioita monesta eri näkökulmasta ja on hyvin ratkaisukeskeinen. He ovat hyvin tuotteilijaita ja ketteriä sekä pysyvät meidän vauhdissa mukana. Fraktio on ollut hieno kumppani mukana tukemassa kasvuamme.

Milla
Milla Kettunen Country Lead, Juli Living

Saimme Fraktiolta paitsi projektin johdon, myös suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun. Se oli aika lailla avaimet käteen -palvelu. Kun käytössä on kokonainen tiimi, meidän ei tarvitse itse johtaa projektia. Suorituskyvyn ero on kuin yöllä ja päivällä. Fraktio hoiti vaikeaa mobiilikehitystä alusta asti itsenäisesti.

Mikko Kalliovaara
Mikko Kalliovaara Fennoa Oy:n toimitusjohtaja, Fennoa Mobiilin product owner
Remix-nosto

Kehitys kehittyy ja me sen mukana

Meille on tärkeää pysyä mukana teknologian allonharjalla ja löytää uusia sekä parempia tapoja kehittää kestäviä digitaalisia palveluja. Siksi kulttuuriimme kuuluu vahvasti teknologiakeskustelu.

Tällä hetkellä meillä puhutaan paljon webkehityksessä Remixistä. Onko teknologia tuttu? Tutustu, miksi tämä suorituskykyinen React-framework tarjoaa erinomaisen kehittäjäkokemuksen ja kuinka se tekee sovelluksista kestävämpiä.

Lue lisää Remixistä

Referenssejä

GREEN-ICT

Luomme Green ICT:n avulla kestäviä digitaalisia palveluita

Green ICT:n tavoitteena on mm. tehokkuuden ja ympäristöystävällisten teknologioiden avulla vähentää ICT:n aiheuttamaa ympäristökuormitusta ja edistää kestävää kehitystä. Haluatteko edistää yrityksenne digitaalisten palvelujen kestävyyttä? Lue lisää ja jutellaan, jos voimme olla avuksi.

Lue lisää

Millainen kumppani olemme?

Joustava haltuunotto

Otamme projektin haltuun palvelun eri elinkaaren vaiheissa tai tulemme osaksi tiimiänne auttamaan saavuttamaan yhteiset maalit. Yhdessä tekemällä syntyy onnistuneita lopputuloksia.

Ymmärrystä ja haastamista

Tekemisemme ytimessä on valmentava ote. Emme tule vain kirjoittamaan koodia, vaan tarkoituksemme on onnistua yhdessä isosti. Fraktiolla ymmärrämme projekteissa kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä sekä suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Valmennamme muotoilun menetelmiä ja teknistä kehitystä tarpeidenne mukaan. 

Kehitämme kestävästi

Uskomme, että asioita voi tehdä kestävällä pohjalla ja järkevästi. Haluamme rakentaa aidosti merkittäviä verkkopalveluja. Tietoturva ja tietosuoja sekä saavutettavuus ovat asioita, jotka ovat projekteissamme aina oletuksena vahvasti mukana.

DesignSprint_newsletter

Valmennusta teidän tiimille?

Opimme, elämme ja hengitämme moderneja teknologioita ja kaikkea, mitä siihen liittyy. Voimme auttaa tiiminne osaamisen kehittämistä valmennuksen, mentoroivan työotteen tai rekrytointien sparrailuavun kautta.

Valmennamme mm. Reactin ja GraphQL:n parhaita käytäntöjä.

Lue lisää valmennuksista

Ota yhteyttä

Kysy lisää!

Pohditko, olemmeko oikea kumppani juuri teidän projektiinne? Jutellaan ja selvitetään yhdessä. Meillä palavereissa on mukana aina myös Dev Leadimme Petri tai joku muu kehittäjistämme, kun määrittelemme projektia. 

Ota yhteyttä

Martti Pohjosaho
Sales Manager