Ohjelmistokehittäjä

Juho Nieminen

juho-nieminen-3-removebg-preview

Tutustu asiantuntijaamme

Juho on ohjelmistokehittäjä, joka nauttii koodaamisesta niin käyttöliittymien kuin palvelintenkin parissa. Uransa Juho aloitti työpöytäsovellusten ja .NETin maailmassa, mutta hän valui ajan kanssa yhä kokonaisvaltaisemmin modernin web-kehityksen pauloihin. Fraktiolle Helsingissä asustavan Juhon ajoi halu kehittyä ohjelmoijana monipuolisissa projekteissa, tilaisuus työskennellä ryhmässä tiiviisti fraktiolaisten ja asiakkaiden kanssa sekä mahdollisuus olla mukana kehittämässä organisaatiota.

Erityisesti Juholta taittuu React, Next.js, Typescript, PHP, ja SQL-tietokannat. Hän innostuu helposti käyttöliittymien ja käyttökokemuksen kehittämisestä, pelillistämisestä, automaatiosta, ja tiedonlouhinnasta. Ohjelmoinnin lisäksi Juholla on pitkä kokemus tietokone- ja videopelitapahtumien järjestämisestä ja tuottamisesta. E-urheilun suorat lähetykset ovat hänelle tuttuja TV-ruudun kummaltakin puolelta.

Kehityshommien lomassa Juho on vannoutunut pyöräilijä, kuluttaa ja tuottaa musiikkia, käy kiipeilemässä ja lumilautailemassa, kuuntelee äänikirjoja, ja nauttii luonnossa liikkumisesta. Myös lautapelit ja videopelit ovat lähellä Juhon sydäntä, ja pelitapahtumien järjestäminen on yksi hänen vakiosyynsä lomatoiveisiin.