Ohjelmistokehittäjä

Jaani Leskinen

Murskaan työkseni webbidevaushaasteita. Pidän tiukkaa huolta niin koodista kuin tekemisen mielekkyydestä.

Jaani-Leskinen-nobg

Tutustu asiantuntijaamme

Jaani toimii Fraktiolla ensisijaisesti ohjelmistokehittäjänä, mutta vetää myös Fraktion rekrytointia. Jaani liidaa Fraktion rekrykonklaavin viikoittaista tekemistä ja pitää tiukassa otteessaan koko putkea – alusta loppuun. Jaanin kohtaat todennäköisimmin kuitenkin työhaastattelussa, joihin Jaani osallistuu ihmisläheisellä otteella.

Tiimityössä, tiedon jakamisessa ja työhaastatteluissa Jaani hyödyntää loistavia kommunikointitaitojaan. Jaani on sanavalmis tarinoitsija ja kärsivällinen opettaja, jonka ansiosta Jaani pystyy opettamaan tiimillensä uusia taitoja.

Mitä tulee itse koodaamiseen, niin Jaani on Full Stack devaaja. Hän on viime vuosina keskittänyt tekemistään rankemmin Frontend-puolelle ja erityisesti animaatioihin. Hän on Perjantaipresiksistäkin tuttu puhuja ja suunnittelijoiden suosikki ja syyn paljastaa Jaanin henkilökohtainen slogan: “Jaanin vieressä ei ole asiat pielessä”. Jaanin utelias ja avoin keskustelutyyli yhdistettynä ammattimaiseen devaamiseen saavuttaa tuloksia, joista suunnittelijat ja käyttäjät nauttivat. 

Lue henkilön ajatuksia