DevOps

Ketterä toimintamalli digipalvelun tuottamiseen

Devaaja Riina työskentelee Devaaja Riina työskentelee

Parempaa yhteistyötä ja ketterämpää tekemistä

Haaveletko sovelluksesi siirtämisestä pilveen, kaipaisiko CI/CD-putkesi optimointia vai etsitkö kenties pilvikumppania? Oletko kuullut hypesanasta “pilvinatiivi” mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Kiinnostaako Kubernetes, mutta sen käyttöönotto herättää tiimissäsi innostuksen sijaan lähinnä hämmennystä? Onneksi olkoon, tulit oikeaan paikkaan, sillä tämä on ydinosaamistamme ja voimme auttaa juuri sinua.

Autamme erilaisissa DevOps-tarpeissanne, kuten pilvi-infrastruktuurin automatisoinnissa, sovelluksen pilveen siirtämisessä tai vaikkapa Kuberneteksen käytössä.

 

Konsultti työskentelee koneella toimistolla

DevOpsilla tehokkuutta

DevOps on toimintamalli, jonka pyrkimys on karsia turhia työvaiheita prosesseista ja tukea digitaalisen palvelun tuotannon tehokkuutta. Sen avulla voitte yrityksenä automatisoida ohjelmistokehitykseen ja testaamiseen liittyviä toimintoja, kuten paketoinnin, laadunvarmistuksen, julkaisun ja valvonnan ja keskittyä olennaiseen, eli kehitystyöhön.

Meillä DevOpsin pyrkimyksenä on kulttuuri, jossa sama tiimi kantaa vastuun niin rakentamastaan digitaalisesta kokonaisuudesta, ajoympäristöstä kuin teknisestä hyvinvoinnista.

Konsultti istuu työpöydän ääressä

Valmentavat konsultit osana tiimiä tai itsenäisesti

Toimimme osana tiimiä tai itsenäisesti tarpeen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun juuri teille, josta sopii kehuskella myös naapurille.

Olemme DevOps-konsultteja valmentavalla kulmalla, mikä tarkoittaa sitä, että tiiminne oppii projektin aikana pilviosaajiksi.

Kun tiemme eroavat, projekti on siinä kunnossa, että voitte jatkaa kehitystä itsenäisesti. Konsulttimme kolvaavat pipelinet siihen kuntoon, että nappia painamalla hommat sujuu jatkossakin.

AmazonWebservices_Logo 1
Google_Cloud_logo_text 1
Microsoft_Azure_Logo 1
1024px-Kubernetes_logo 1

Mitä DevOps tarkoittaa Fraktiolla?

DevOps on yhdistelmä ohjelmistokehityksen kulttuurifilosofiaa, käytäntöjä ja työkaluja, jotka parantavat organisaation kyvykkyyttä tuottaa laadukkaita ohjelmistoja jatkuvasti ja nopeasti.

Fraktio on vuosien mittaan erikoistunut varsinkin infrastruktuurien ja julkaisuprosessien automatisointiin. Kädenjälkemme on laadukasta intohimoisten ja työnjäljestä välittävien osaajien ansiosta. 

Rakennamme CI&CD -putket asiakkaan ja meidän muodostamien hyvien käytäntöjen mukaisiksi, mikä säästää niin tiimin kuin asiakkaan aikaa.

Kysy lisää

DevOps-graafi

Yhteistyöllä syntyy tuloksia

Olemme auttaneet pilvikonsultoinnilla asiakkaitamme hyvinkin erilaisissa tarpeissa infran automatisoinnista sovelluksen pilveen siirtämiseen. 

Petteri ja Larva

Haluatteko nostaa oman tiiminne pilviosaamista?

Laita viestiä ja jutellaan lisää. Pääset keskustelemaan heti DevOps-asiantuntijoidemme kanssa, kun määrittelemme projektia.

Kysy lisää