DevOps

Ketterä toimintamalli digipalvelun tuottamiseen

Devaaja Riina työskentelee Devaaja Riina työskentelee

Parempaa yhteistyötä ja ketterämpää tekemistä

Haaveletko sovelluksesi siirtämisestä pilveen, kaipaisiko CI/CD-putkesi optimointia vai etsitkö kenties pilvikumppania? Oletko kuullut hypesanasta “pilvinatiivi” mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Kiinnostaako Kubernetes, mutta sen käyttöönotto herättää tiimissäsi innostuksen sijaan lähinnä hämmennystä? Onneksi olkoon, tulit oikeaan paikkaan, sillä tämä on ydinosaamistamme ja voimme auttaa juuri sinua.

Autamme erilaisissa DevOps-tarpeissanne, kuten pilvi-infrastruktuurin automatisoinnissa, sovelluksen pilveen siirtämisessä tai vaikkapa Kuberneteksen käytössä.

 

Konsultti työskentelee koneella toimistolla

Valmentavat konsultit osana tiimiä tai itsenäisesti

Toimimme osana tiimiä tai itsenäisesti tarpeen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun juuri teille, josta sopii kehuskella myös naapurille.

Olemme DevOps-konsultteja valmentavalla kulmalla, mikä tarkoittaa sitä, että tiiminne oppii projektin aikana pilviosaajiksi.

Kun tiemme eroavat, projekti on siinä kunnossa, että voitte jatkaa kehitystä itsenäisesti. Konsulttimme kolvaavat pipelinet siihen kuntoon, että nappia painamalla hommat sujuu jatkossakin.

Nainen selittää tiimikaverille projektista

DevOpsilla tehokkuutta

Konsulttiemme avulla voimme automatisoida monet ohjelmistokehitykseen ja testaamiseen liittyvät toiminnot kuten paketoinnin, laadunvarmistuksen, julkaisun ja valvonnan.

Mahdollistamme sen, että devaajien työskentely on sujuvampaa ja tiimille jää enemmän aikaa itse kehitystyöhön. Konsulttimme auttavat tehokkaiden ja luotettavien käytäntöjen sekä pilviympäristöjen käytössä, jotta kehitystyössä voidaan keskittyä oleelliseen.

AmazonWebservices_Logo 1
Google_Cloud_logo_text 1
Microsoft_Azure_Logo 1
1024px-Kubernetes_logo 1

Mitä DevOps tarkoittaa?

DevOps on yhdistelmä ohjelmistokehityksen kulttuurifilosofiaa, käytäntöjä ja työkaluja, jotka parantavat organisaation kyvykkyyttä tuottaa laadukkaita ohjelmistoja jatkuvasti ja nopeasti.


Fraktio on vuosien mittaan erikoistunut varsinkin infrastruktuurien ja julkaisuprosessien automatisointiin. Kädenjälkemme on laadukasta intohimoisten ja työnjäljestä välittävien osaajien ansiosta.

Kysy lisää

DevOps-graafi

Yhteistyöllä syntyy tuloksia

Olemme auttaneet pilvikonsultoinnilla asiakkaitamme hyvinkin erilaisissa tarpeissa infran automatisoinnista sovelluksen pilveen siirtämiseen. 

Petteri Hellgren-3

Haluatteko nostaa oman tiiminne pilviosaamista?

Laita viestiä ja jutellaan lisää. Pääset keskustelemaan heti DevOps asiantuntijoidemme kanssa, kun määrittelemme projektia.

Kysy lisää