Fraktio

Oletko UX-suunnittelija?

Mitä suunnittelija tekee?

Viiden hengen suunnittelutiimimme suunnittelee verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia. Päivittäinen työ näyttää tältä:

  • Ideoit. Suunnittelija on mukana konseptoimassa ihan ekasta myyntipalaverista lähtien.
  • Tutkit. Haastattelet ihmisiä, vedät työpajoja, teet A/B-testejä ja analysoit dataa, jotta kaikki ymmärtävät mitä oikeasti ollaan tekemässä.
  • Suunnittelet. Teet luonnoksia ja protoja. Suunnittelet fiksuja ja herkullisen näköisiä käyttöliittymiä.

Asiakkainamme on Suomen suurimpia yrityksiä ja lupaavia startupeja. Teet töitä suoraan asiakkaiden, käyttäjien ja koodaajien kanssa ilman välikäsiä. Pääset aloittamaan työt piakkoin valmistuvalla uudella toimistollamme Kampissa.

Miksi Fraktio?

30-henkinen Fraktio on juuri sopivan kokoinen porukka, jossa pääset vaikuttamaan kaikkeen. Emme tarjoa “näköalapaikkaa tai muuta bullshittiä, vaan pääset tekemään siistejä projekteja mukavien ihmisten kanssa.

Tustustu Fraktioon työpaikkana

Toivomuslista

Olet kaipaamamme tyyppi, jos suurin osa seuraavista kuulostaa sinulta:

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus ja näkemys käyttöliittymien suunnittelusta. Olet ollut osana tiimiä kehittämässä verkkopalveluita. Pystyt näyttämään monipuolisia työnäytteitä todisteeksi ongelmanratkaisukyvystäsi ja visuaalisesta tyylistäsi.
  • Tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa. Olet innostunut ja mukava työkaveri, joka pystyy ottamaan vastuuta kokonaisista asiakkuuksista suunnittelun osalta. Et tarvitse kädestä pitämistä.
  • Osaat kaivella todelliset tarpeet haastattelemalla, vetämällä työpajoja ja osallistamalla muut suunnitteluun.
  • Puhut ja kirjoitat hyvin. Ymmärrät tekstin merkityksen osana käyttökokemusta. Saatat jopa tykätä blogaamisesta.
  • Et ole visuaalinen koristelija, vaan sinua kiinnostaa työsi kokonaisvaltaisempi vaikutus: ihmisten käyttäytyminen, prosessien muuttaminen ja palvelumuotoilu.
  • Tuotat nopeita luonnoksia ja rautalankamalleja, mutta osaat myös suunnitella viimeisteltyjä ja tuotantokelpoisia käyttöliittymiä. Tunnet nykyaikaisia työkaluja kuten Sketch, Marvel, Invision ym.
  • Tunnet modernien web-teknologioiden mahdollisuudet ja osaat perustella ratkaisusi toteutustiimille. On plussaa, jos pystyt tuottamaan HTML-, CSS- ja Javascript-koodia, mutta se ei ole pakollista.

Emme etsi tyyppiä, joka hallitsee koko design-spektrin täydellisesti, vaan mukavaa ihmistä, joka täydentää osaamistamme ja jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Taustallasi ei ole väliä: voit yhtä hyvin olla itseoppinut tai kouluja käynyt. Rooli ei ole kiveen hakattu: voit muovata työtä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Hae jo!

Jos olet etsimämme huipputyyppi, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Kerro mikä sinua innostaa, ja liitä mukaan työnäytteitä, joista olet ylpeä.

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää