Fraktio

Etsimme ohjelmistokehittäjää

Työtehtävät

Pääset kehittämään merkityksellisiä verkkopalveluita mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Työskentelet pienissä tiimeissä. Erillisiä projektipäälliköitä, arkkitehteja tai tiiminvetäjiä meillä ei ole, joten vapautta ja vastuuta piisaa. Työskentelemme toimistollamme Kampissa ja asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Toivomuslista

  • Sinulla on vankkaa osaamista ja jokunen vuosi kokemusta verkkopalveluiden etu- ja/tai takapuolista. Voit olla itseoppinut tai kouluja käynyt, mutta joka tapauksessa taidat perinpohjaisesti teknologiat, joilla webbiä tehdään. Frontissa käytämme tietysti JavaScriptiä, HTML:ää ja CSS:ää, bäkkäreiden suhteen olemme moniruokaisia. Tiimit päättävät teknologiansa.
  • Olet innostunut rakentamaan laadukkaita ja hyödyllisiä palveluita.
  • Toimit mielelläsi tiimissä. Ohjelmistokehittäjän työ on parhaimmillaan ihmisten kanssa työskentelyä.

Olemme myös kirjoittaneet kätevän blogipostauksen, josta löydät huijauskoodit Fraktion rekryssä etenemiseen.

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja kaikkien meidän yhdessä johtama yritys. Toimistomme on sijaitsee Kampissa, mutta etätyötkin onnistuu. Tutustu tarkemmin Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Jos koet olevasi etsimämme ihminen, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Hakemuksessasi meitä kiinnostaa aikaisemmat kokemuksesi ohjelmistokehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Liitä siis rohkeasti mukaan aikaisempia töitä tai projektejasi ja avaa syitä, miksi haluat Fraktiolle töihin.

Kun hakemuksesi kilahtaa meille

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Tiloissamme ei työskentele kasvotonta HR- tai rekryosastoa. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin ja kaikilla meillä on yhtäläiset mahdollisuudet kommentoida hakemustasi.

 

Todennäköisesti joku seuraavista vastaa hakemukseesi

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää