Suunnittelija

Maria Aspiala

Maria-Aspiala-nobg

Tutustu asiantuntijaamme

Maria on yksi niistä, joilla on liikaa parhaita puolia listattavaksi 'parhaina puolina'.

Ammattitaitoinen Maria on kokonaisvaltainen osaaja, jonka käsissä taittuu niin leiska, design kuin grafiikkakin. Maria ymmärtää mikä on oleellista ja tärkeää – ja pitää huolen, että asiat tehdään perustellusti ja loppukäyttäjän ehdoilla.

Työkalupakissaan Marian lempiaaria on Figma. Devaajat itkevät onnesta Marian figmautuksien äärellä, sillä ne ovat selkeitä ja kommunikoivat sekä tarkasti että yksityiskohtaisesti ulkonäön, tarkoituksen ja selitykset valintojen takana. Välillä niistä voi löytää myös jopa liikettä!

Huumorintajua ja ihmistaitojakin löytyy vaikka millä mitalla. Maria on henkeen ja vereen tiimityöskentelijä ja asettautuu aina lähelle muita osaajia – usein devaajia – maksimoidakseen ymmärryksensä kokonaiskuvasta. Ei ole tiimiä, jonka tasoa Maria ei nostattaisi läsnäolollaan. Hän opiskelee asiakkaansa bisneksen salat ja sujahtaa helposti osaksi in-house- ja monitoimittajatiimejä.

Marian kädenjälkeä voit bongata jo vaikka tänään, sillä valtaosa Fraktion swägien kuvituksista on Marian styluksesta. Lisäksi voit vierailla Marian portfoliossa tästä.


Lue henkilön ajatuksia