Haemme UX-suunnittelijaa

Haemme käyttöliittymäsuunnittelijaa ohjelmistokehitystiimiin

Fraktio-Rekry-UI-UXSuunnittelija

Yhteenveto

Sijainti:
Antinkatu 1, 00100 Helsinki. Etä- ja hybridityöskentely on mahdollista ympäri Suomen.

Vaatimukset:
Olet kokenut digipalveluiden suunnittelija ja sinulla on vankka kokemus devaajien kanssa työskentelystä.

Avainsanat:
UX-suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Kuvittava UX/UI Designer, UI Designer, UX Designer, Koodaava suunnittelija, Des+dev, Product Designer, UI/UX Developer, A11y focused UX/UI Designer, Accessibility, Saavutettavuus, Visual UI Designer, Ohjelmistosuunnittelija

Lähetä hakemus:
rekry@fraktio.fi

 

Fraktiosta

Fraktio on suunnitteleva ohjelmistotalo. Olemme erikoistuneet verkko- ja mobiilisovelluksien kehittämiseen ja suunnitteluun. Asiakkainamme on Suomen suurimpia yrityksiä ja lupaavia startupeja. Fraktiolla meille on tärkeää työssä viihtyminen ja hyvinvoiva työyhteisö. Voit täältä tutustua töihimme, ja tässä on esimerkiksi Telia Esports Series ja Assembly Community, josta olemme todella ylpeitä.

Fraktiolla uskomme parhaiden tuloksien syntyvän hyvinvoivien työntekijöiden ansiosta. Keskitymme tarjoamaan työsuhde-etuja, joiden funktio on edistää jokaisen työntekijän jaksamista ja hyvinvointia. Hyvinvointia ja monia muita kulttuuriasioita kehitämme konklaavitoiminnan kautta. Voit lukea täältä tavoistamme kehittää työyhteisöämme entistä paremmaksi.

 

Mitä haemme

Etsimme joukkoomme lisää UX/UI suunnittelijoita. Toivomme sinulta työkokemusta käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelusta. Arvostamme erityisesti IT-alan toimintamallien ymmärrystä ja hyviä kommunikointitaitoja niin tulevan asiakkaasi kuin tiimisi kanssa. Teet töitä suoraan asiakkaiden, käyttäjien ja koodaajien kanssa ilman välikäsiä ja toivomme, että se on sinustakin paras toimintamalli.

 

Odotamme sinulta:

 • Sinulla on vankkaa osaamista digipalveluiden suunnittelusta ja devaajien kanssa yhteistyöstä.
 • Teet luonnoksia ja prototyyppejä. Suunnittelet fiksuja ja herkullisen näköisiä käyttöliittymiä.
 • Haastattelet eri sidosryhmiä, vedät työpajoja, teet A/B-testejä ja analysoit dataa. Jaat tietoa tiimillesi ja opetat heitä ymmärtämään käyttäjää paremmin.
 • Toivomme, että haluat luoda käyttäjille helposti käytettäviä käyttöliittymiä.
 • Odotamme, että olet aidosti innostunut suunnittelusta ja haluat jatkuvasti oppia uutta.
 • Vaadimme sujuvaa suomenkielen taitoa.

Arvostamme myös kokemusta näistä:

 • Design System
 • Design Sprint
 • Inklusiivinen Design
 • Animaatiot ja interaktiosuunnittelu
 • Natiivisovelluksen suunnittelu

Kaikki ymmärrys itse käyttöliittymän toteutuksesta katsotaan eduksi. Jos sinulla on jotain konkreettista näytettävää ohjelmoinnista niin toivotamme työnäytteen kuin työnäytteen tervetulleeksi. Kerro myös, jos sinulla on jotain erityistä toimialaosaamista!

 

Miten haet

Rekryprosessimme on vapaamuotoinen ja kevyt. Lähetä meille sähköpostilla hakemuksesi ja kerro mitä positiota haet. Olemme kiinnostuneita portfoliostasi, joten muistathan liittää myös sen!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@fraktio.fi.

Jos tarvitset lisätietoja tai haluat kysyä jotain voit lähettää kyselyä samaan sähköpostiosoitteeseen.

Kun hakemuksesi kilahtaa meille

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin, voit siis kohdistaa hakemuksesi tuleville työkavereillesi.

Todennäköisesti joku meistä vastaa hakemukseesi

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.