Haemme ohjelmisto­kehittäjää

Fraktio-Rekry-ohjelmistokehittäjä

Työtehtävät

Pääset kehittämään merkityksellisiä verkkopalveluita mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Työskentelet pienissä tiimeissä. Erillisiä projektipäälliköitä, arkkitehtejä tai tiiminvetäjiä meillä ei ole, joten vapautta ja vastuuta piisaa. Tämä tietenkin korostaa ammattitaidon tärkeyttä, etsimmekin ennen kaikkea kovia osaajia joilla pysyy niin koodi kuin asiakaskin hallussa. Työskentelemme toimistollamme Kluuvissa ja toisinaan asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Arvostamme nykypäivänä korostunutta etätyöskentelytaitoa, mutta tykkäämme tietenkin nähdä ihmisiä työskentelemässä ihanalla toimistollamme.

Sinä?

  • Sinulla on vankkaa osaamista. Voit olla itseoppinut tai kouluja käynyt, mutta joka tapauksessa taidat perinpohjaisesti teknologiat, joilla webbiä tehdään.
  • Osaavat tiimimme ovat itseohjautuvia ja teknologiat valikoituvatkin niin tiimin kuin asiakkaittenkin tarpeiden mukaisesti. React on monen meidän mieleen ja se luonnollisesti saneleekin fronttipuolen tekkivalintojamme. Bäkkäripuolelta olemme melkoisen kaikkiruokaisia. Toivomme, että sinulla on mielipiteitä ja näkemyksiä siihen, mitkä ovat sopivimmat teknologiat eri tilanteisiin.
  • Olet innostunut rakentamaan laadukkaita ja hyödyllisiä palveluita.
  • Toimit mielelläsi tiimissä. Ohjelmistokehittäjän työ on parhaimmillaan ihmisten kanssa työskentelyä.

Tällä hetkellä Fraktiolla työkielemme on suomi, mutta asiakkaissamme on myös kansainvälisiä yrityksiä, joten sinun täytyy pystyä työskentelemään suomen ja englannin kielellä.

Olemme myös kirjoittaneet kätevän blogipostauksen, josta löydät huijauskoodit Fraktion rekryssä etenemiseen.

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja meidän kaikkien yhdessä johtama yritys. Toimistomme on sijaitsee Kluuvissa, mutta etätyöt onnistuvat tietysti myös! Tutustu tarkemmin Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Jos koet olevasi etsimämme ihminen, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Hakemuksessasi meitä kiinnostaa aikaisemmat kokemuksesi ohjelmistokehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Liitä siis rohkeasti mukaan aikaisempia töitä tai projektejasi ja avaa syitä, miksi haluat Fraktiolle töihin.

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin, voit siis kohdistaa hakemuksesi suoraan tuleville työkavereillesi.

 

Välitämme sinusta, joten luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.

Todennäköisesti joku meistä vastaa hakemukseesi

Lue mitä fraktiolaiset kertovat työstään