Hyppää sisältöön
Fraktio
Ilmari valmentaa

Haemme mobiilikehittäjää

Työtehtävät

Pääset kehittämään merkityksellisiä verkkopalveluita mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Työskentelet pienissä tiimeissä. Erillisiä projektipäälliköitä, arkkitehtejä tai tiiminvetäjiä meillä ei ole, joten vapautta ja vastuuta piisaa. Tämä tietenkin korostaa ammattitaidon tärkeyttä, ja etsimmekin ennen kaikkea kovia osaajia, joilla pysyy niin koodi kuin asiakaskin hallussa.

Työskentelemme toimistollamme Kampissa ja toisinaan asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Arvostamme nykypäivänä korostunutta etätyöskentelytaitoa, mutta tykkäämme tietenkin nähdä ihmisiä työskentelemässä ihanalla toimistollamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on vankkaa osaamista. Voit olla itseoppinut tai kouluja käynyt, mutta joka tapauksessa taidat perinpohjaisesti teknologiat, joilla mobiiliin tehdään tavaraa.
  • Sinulle on tuttua huttua esimerkiksi React Native tai Flutter ja datan haku REST- ja/tai GraphQL-rajapinnoista. Tyypitetyt kielet ei säikäytä (köh, TypeScript!). Sinulla on käryä, miten sovelluksia viedään sovelluskauppoihin (GooglePlay, AppStore).
  • Olet innostunut rakentamaan laadukkaita ja hyödyllisiä palveluita.
  • Toimit mielelläsi tiimissä. Ohjelmistokehittäjän työ on parhaimmillaan ihmisten kanssa työskentelyä.

Olemme ylpeitä esimerkiksi näistä mobiilikehitysprojekteistamme: Terveystalo Pro -mobiilisovellus, Reima Weather -mobiilisovellus ja 24 Center Partner -mobiilisovellus.

Olemme myös kirjoittaneet kätevän blogipostauksen, josta löydät huijauskoodit Fraktion rekryssä etenemiseen.

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja meidän kaikkien yhdessä johtama yritys. Meillä työyhteisössä tärkeää on viihtyminen, avoin ilmapiiri ja matala hierarkia.

Panostamme Fraktiolla jatkuvaan oppimiseen ja jokainen fraktiolainen pääsee kehittämään myös yrityksemme yhteisiä toimintatapoja. Olemme itseohjautuva työyhteisö, joka haluaa kehittää Suomen kestävintä konsulttiskeneä.

Toimistomme sijaitsee Kampissa, mutta etätyöt onnistuvat tietysti myös. Tutustu tarkemmin Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Jos koet olevasi etsimämme ihminen, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Hakemuksessasi meitä kiinnostaa aikaisemmat kokemuksesi kehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Liitä siis rohkeasti mukaan aikaisempia töitä tai projektejasi ja avaa syitä, miksi haluat Fraktiolle töihin.

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin, voit siis kohdistaa hakemuksesi suoraan tuleville työkavereillesi.

 

Todennäköisesti joku meistä vastaa hakemukseesi

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.

Lue mitä fraktiolaiset kertovat työstään

Vapaus päättää omista työajoista on paras työsuhde-etu
Blogi
Vapaus päättää omista työajoista on paras työsuhde-etu
Fraktion miniretriitti 2020
Blogi
Näin pääset Fraktiolle töihin
Mies pöydän päässä kokouksessa
Blogi
Olisitko valmis kertomaan palkkasi kollegoille? Fraktiolla palkka-avoimuus on ollut arkea jo lähes 10 vuotta
Oppiminen Fraktiolla
Blogi
Osaamisen kehittäminen Fraktiolla
Mikko Nousiainen
Blogi
Devaajasta kuoriutui valmentaja
Fraktiota kehitetään konklaavien kautta
Blogi
Fraktiota kehitetään konklaavien kautta

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi