Haemme DevOps-osaajaa

Fraktion kehittäjiä työpöydän ääressä Fraktion kehittäjä työpöydän ääressä

Työtehtävät

Pääset kehittämään merkityksellisiä verkkopalveluita mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Työskentelet parhaimmillasi tiimeissä DevOps-konsulttina. Meidän tiimeissä vapautta ja vastuuta piisaa ja sitä saa haalia oman mielenkiinnon mukaan. Itseohjautuva työ tietenkin korostaa ammattitaidon tärkeyttä, etsimmekin ennen kaikkea kovia osaajia joilla pysyy niin ympäristöt, koodi kuin asiakaskin hallussa. 

Toivomuslista

  • Sinulla on vankkaa osaamista. Voit olla itseoppinut tai kouluja käynyt, mutta joka tapauksessa taidat modernit pilvipalvelut, työkalut ja tekit, joiden päällä koodi pyörii. Osaavat tiimimme ovat itseohjautuvia ja teknologiat valikoituvatkin niin tiimin kuin asiakkaittenkin tarpeiden mukaisesti. Projekteistamme löytyy esimerkiksi Azurea, Google Cloudia, AWSää, Dockeria, Kubernetestä ja muita moderneja tekkejä.
  • Olet innostunut rakentamaan laadukkaita ja hyödyllisiä palveluita.
  • Haluat levittää DevOps-kulttuuria myös devaajien keskuuteen. Tämä työ on parhaimmillaan yhteistyötä monien eri osaajien välillä.

Tällä hetkellä Fraktiolla työkielemme on suomi, mutta asiakkaissamme on myös kansainvälisiä yrityksiä, joten sinun täytyy pystyä työskentelemään suomen ja englannin kielellä.

Tiimimme on ylpeä esimerkiksi tästä Verkkokauppa.comin projektista.

Olemme myös kirjoittaneet kätevän blogipostauksen, josta löydät huijauskoodit Fraktion rekryssä etenemiseen.

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja meidän kaikkien yhdessä johtama yritys. Toimistomme on sijaitsee Kluuvissa, mutta etätyöt onnistuvat — vaikka edellytämmekin, että työntekijöillä on mahdollisuus käydä toisinaan toimistollamme. Tutustu tarkemmin Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Jos koet olevasi etsimämme ihminen, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Hakemuksessasi meitä kiinnostaa aikaisemmat kokemuksesi DevOps-asiantuntijana sekä sinä ihmisenä. Kerro mikä sinua innostaa, mistä aiemmista töistäsi olet ylpeä ja miksi haluat tulla Fraktiolle töihin.

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin, voit siis kohdistaa hakemuksesi suoraan tuleville työkavereillesi.

Todennäköisesti joku meistä vastaa hakemukseesi

Lue mitä fraktiolaiset kertovat työstään