Hyppää sisältöön
Fraktio
Fraktion työntekijöitä

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme!

Meille on tärkeää käyttää aikamme ja osaamisemme paremman ja kestävämmän maailman rakentamiseen. Haluamme tehdä asiat paremmin ei ainoastaan meidän ja asiakkaiden, vaan myös koko ihmiskunnan kannalta.

Muutos lähtee meistä jokaisesta. Yhdessä saamme isoja asioita aikaiseksi.

Positiivisuus

Meidän juttumme on töissä viihtyminen, avoimuus ja hyvän levittäminen. Positiivinen ilmapiiri näkyy suoraan työn tekemisessä: asiakkaat tykkäävät meistä, tuloksia syntyy ja tekemistä riittää.

Matala hierarkia

Uskomme äärimmäisen matalaan hierarkiaan. Kaikki tekevät päätöksiä. Kaikki juttelevat suoraan asiakkaiden kanssa. Jokainen on vapaa tekemään asiat parhaaksi näkemällään tavalla.

Kehity ja kehitä

Olet tervetullut kehittämään Fraktiota kanssamme ensimmäisestä päivästä lähtien. Pääset muovaamaan mm. toimintatapojamme, työkalujamme sekä sisäistä ja ulkoista viestintäämme.

fraktion keittiö

Juuri nyt etsimme näitä osaajia:

REKRY
Haemme ohjelmistokehittäjiä
Ilmari valmentaa
REKRY
Haemme mobiilikehittäjiä
DevOps-tiimin työtila
REKRY
Haemme DevOps-osaajia
Nainen koneen ääressä
REKRY
Haemme UX-suunnittelijoita

Ilmianna itsesi

Haemme aina hienoja tekijöitä joukkoomme <3

Lähetä avoin hakemus

Tule meille työystäväksi!

Rekryprosessimme on vapaamuotoinen ja kevyt. Emme teetä testejä vaan keskustelemme yhdessä. Tavoitteelle keskustelulle on selvittää millaista työtä haluat tehdä, varmistaa että osaat asiasi ja todentaa että kanssasi on mukava tehdä töitä.

Koska olet jaksanut lukea tänne asti, meillä on vahva tuntuma, että olet kaltaisemme noheva ja innokas yksilö. Pistä meille sähköpostia osoitteeseen: rekry@fraktio.fi, sillä haluamme tutustua sinuun paremmin. Luethan tietosuojaselosteemme ennen sähköpostin lähettämistä.

Jos haluat suorittaa enemmän vakoilua ennen itsesi ilmiantoa, tervetuloa perjantaipresikseen! Avoin perjantaipresis on hyvä tapa tutustua meihin.

Lue lisää kulttuurista
Fraktio on mulle paljon enemmän kuin duuni jossa olen töissä.

Mikko Nousiainen

Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi