Hyppää sisältöön
Fraktio
fraktio toimisto

Tietosuojaseloste

Fraktion ydinarvoihin kuuluu ihmisten kunnioittaminen. Toimivat ihmiset sitten henkilöinä, tai yrityksen edustajina. Meille on tärkeää, että Fraktion kanssa asioidessasi, asiat perustuvat molempien väliseen luottamukseen. Meille läpinäkyvyys on äärimmäisen tärkeää ja tässä dokumentissa pyrimme avoimesti kuvaamaan mitä tietoja ihmisistä keräämme, miten niitä käsittelemme, käytämme ja mitä oikeuksia sinulla on niiden poistamiseen.

Rekisterinpitäjä
Fraktio Oy
Antinkatu 1, 00110 Helsinki
https://www.fraktio.fi

Rekisterin vastuu- ja yhteyshenkilö
Joonas Pajunen
joonas.pajunen@fraktio.fi
050 3823488

Rekisterin nimi
Fraktion markkinointirekisteri

Miksi käsittelemme tietojasi ja mitä tietoja keräämme?

Käsittelemme tietojasi palveluidemme markkinointiin, pitäen sisällään mainokset ja muut suorat yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median palveluiden kuten Facebookin, Linkedinin, Instagramin ja Twitterin kautta. Tällainen tietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Potentiaalisena asiakkaasta keräämme sinusta tietoja millä pystymme tunnistamaan sinut (Etunimi, Sukunimi, Yritys, Puhelinnumero ja sähköposti). Yrityksenä pyrimme tunnistamaan ne tahot, joiden kanssa potentiaalisesti voisimme tehdä yhteistyötä.

Yrityksenä emme häiriköi sähköpostilla (spam) tai käytä arveluttavia asiakashankinnan keinoja. Uskomme vahvasti auttamiseen ja hyvän tekemiseen muille – ilman taka-ajatuksia. Kun autamme uskomme, että hyvä tulee myös meille.
Keräämme tietoa verkkosivustomme käytön analysointiin, tilastolliseen seurantaa ja sisällön kiinnostavuuden arviointiin.

Tietojen avulla voimme parantaa verkkosivuston toimivuutta, suunnitella sinulle hyödyllisempää ja kiinnostavampaa sisältöä sekä näyttää sinulle verkkokäyttäytymiseesi perustuvia mainoksia. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä sivustollamme suoritettuja toimintoja voida liittää tiettyyn henkilöön. Voit estää verkkokäyttäytymiseesi perustuvien mainosten näyttämisen poistamalla ja kieltämällä evästeet selaimellasi.

Jos asioit sivustollamme yrityksen verkosta, tunnistamme vierailevan yrityksen Leadfeeder -palvelun avulla. Leadfeeder tietosuojaan voit tutustua osoitteessa: https://www.leadfeeder.com/privacy/

Mistä tiedot saamme?

Keräämme ja saamme tietosi seuraavista lähteistä:

  • Tyypillisesti saamme tiedot sinulta itseltäsi, esimerkiksi verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen, tapahtumaamme osallistumisen tai muun henkilökohtaisen vuorovaikutuksen kautta.
  • Mikäli olet yrityspäättäjä saatamme kerätä tietojasi julkisesti verkosta (esim yrityksesi kotisivuilta).
  • Verkkosivujemme käytöstä kerättynä

Kuka muu tietojasi käsittelee?

Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

Kolmansilla osapuolilla ei ole itsenäistä oikeutta käyttää meiltä saamiaan tietoja toimeksiantoa laajempaan käyttöön. Varmistamme, että kaikki palveluntarjoajamme, joille tietojasi luovutamme, noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Emme luovuta tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla, ellet itse selkeästi sitä pyydä tai valtuuta meitä tekemään, tai ellei tietojen luovuttamiseen on jokin laissa määritelty ja tarpeellinen oikeudellinen syy. Emme koskaan myy tietojasi kenellekään.

Riippumatta tietojenkäsittelijästä Fraktio vastaa kaikista kerätyistä henkilötiedoista henkilöille suoraan, eikä vieritä vastuuta missään tilanteissa muille.

Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolelle

Pyrimme valitsemaan tietojen säilytyspaikaksi tietoturvalliset Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset. Mikäli tämä ei ole mahdollista, olemme solmineet palveluntarjoajien kanssa tästä erillisen sopimuksen (DPA).
Käytämme aina kun mahdollista Privacy Shield -ohjelmaan liittyneitä (https://www.privacyshield.gov/list) palveluntarjoajia.

Miten kauan käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietoja vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä rekisterin tarkoituksen mukaisessa toiminnassa. Poistamme rekisteristä kaikki tarpeettomat henkilötiedot kahden vuoden välein. Voit pyytää tietojesi poistamista rekisteristä lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@fraktio.fi. Tällöin poistamme tiedot välittömästi rekisteristämme, mikäli se laki- ja asetukset huomioon ottaen on mahdollista.

Miten suojaamme tietosi?

Käytämme seuraavia suojatoimia tietoturvan varmistamiseksi.
Käsittelemme henkilötietoja vain nykyaikaisilla ja tietoturvallisiksi todetuilla tietojärjestelmillä, jotka vastaavat tyypillisimpiin tietoturvariskeihin.

Rajaamme pääsyn tietoihin salasanoilla ja henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla vain niille henkilöille, jotka ovat siihen oikeutettuja, ja jotka niitä tarvitsevat tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi.
Säilytämme tietosi tietokoneen palvelimilla konesaleissa, jotka sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, jonne pääsy asiattomilta on estetty.

Rajaamme yhteydet palvelimille on palomuurien taakse ja salaamme kaikki tietoliikenteen palvelimille. Otamme tiedoistasi säännöllisesti varmuuskopiot.

Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@fraktio.fi

  • Oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja markkinointirekisteriin on tallennettu.
  • Oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen korjaamista.
  • Oikeus vaatia sinua koskevien henkilötietojen poistamista.
  • Oikeus siirtää tiedot johonkin toiseen järjestelmään, silloin kun tiedot ovat sinun itsesi toimittamia ja tietojen käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen.
  • Oikeus kieltää sinuun kohdistuva suoramarkkinointi tai rajoittaa kiistanalaisten tietojen käsittelyä kunnes asia saadaan ratkaistua.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä henkilötietojasi.
  • Oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi