Hyppää sisältöön
Fraktio
Johan Ruokangas

Johan Ruokangas

Ohjelmistokehittäjä

Johan on designaava devaaja, joka on viimeiset vuodet työskennellyt mobiili- ja verkkopalveluprojekteissa sekä suunnittelijana että leadaavana kehittäjänä. Hän on ollut mukana rakentamassa menestyneitä tuotteita sekä B2B että B2C -maailmoihin, ja oppinut niissä tiimidynamiikan tärkeyden. Johanin sydäntä lähellä ovat alan viimeisimmät UI/UX-ratkaisut sekä prototestaus mobiililaitteilla.

Vapaa-ajallaan Johan ylläpitää suosittua open source -projektia, jolla on yli 60 000 kuukausittaita latausta NPM:ssä.

Ajatuksiani

BisnesTeknologia

Kysy meiltä: Mobiilikehitys ja React Native

Vitali Gusatinsky

Johan Ruokangas

Mikko Hirvonen

Teemu Virta

Mobiilikehitys on osa Fraktion arkea. Meiltä usein kysytään miten mobiilisovellusta kannattaisi lähteä rakentamaan ja mitä asioita mobiilikehityksessä tulisi ottaa huomioon. Päätimme järjestää kevyen kysely ja vastaus -tuokion. Kysyimme ihmisiltä somessa mitä he haluaisivat tietää mobiilikehityksestä ja varsinkin React Nativesta. Päiviä ennen kesälomien alkua katsoimme Fraktion kokeneiden kehittäjien kysymyksiinne vastauksia yhdessä Meetsin välityksellä.  IG-kyselyn kuvassa Fraktion […]

TeknologiaYrityskulttuuri

React Native goes Puola

Facebookin React Native on ollut Fraktiolla kovassa kulutuksessa ja nyrkillinen meistä tekee pääsääntöisesti vain sitä. Johanimme järjestää React Native -valmennuskurssia, johon voit tutustua paremmin täältä. Janosimme silti lisäoppia tästä hienosta teknologiasta ja Puolan Wroclaw:ssa järjestettävä React Native EU -konferenssi tipahti tiellemme kuin tilauksesta. Reissuun, siis!

Teknologia

React Native: kaikki mitä olet aina halunnut kysyä

Mobiilisovellusten kehittämisestä React Nativella kysytään meiltä usein, joten päätin listata yleisimmät kysymykset vastauksineen yhteen paikkaan. Jos mietit onko React Native oikea teknologiavalinta projektiisi, luet oikeaa artikkelia. Olen ollut yli vuoden kehittämässä Fraktion tiimin kanssa ReimaGO-sovellusta. ReimaGO on lapsiperheille suunnattu kokonaisuus, jossa lapsen oma aktiivisuusmittari yhdessä pelillisen iOS- ja Android-sovelluksen kanssa tuovat liikunnan iloa arjen keskelle. […]

Yrityskulttuuri

Kesäjätkä 2014

Sain heti uuden nimen astuttuani Fraktion toimistoon. Kesäjätkä. Uusjätkä oli silminnähden mielissään, koska hänestä ei tarvinnut tehdä enää syntipukkia vaan jatkossa hänen sijastaan uhrattaisiin kesäjätkä.

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi