Fraktio

Henri "Tohtori" Vesala

Ohjelmistokehittäjä

Henri “Tohtori” Vesala on herrasmieskoodari, joka saapuu töihin aina puku päällä ja solmuke kaulassa. Yleensä päässä on myös silinterihattu. Viime vuoden aikana miehen liikkumismuoto on vaihtunut autosta bussin ja sähköisen yksipyörän käyttöön. Joten jos näette Kampissa tasaista vauhtia liitävän pitkätukkaisen pukumiehen, se on meidän Tohtorimme. 
Tohtori on taiteellinen sielu, jonka kädenjälki löytyy jokaisesta lamantiinilakurasiastamme. Tämä artesaanikoodari muotoilee JavaScriptiä tunteella ja kohtelee jokaista kirjastoa kuin omaa lastaan. 
Vapaa-ajallaan Tohtori hoitaa kaloja ja kasveja, metsästää sieniä, pelaa rooli- ja lautapelejä sekä heiluttaa isoa miekkaa. Tuorein harrastus on pienen ihmisen vaippojen vaihtaminen.

Ajatuksiani

Yrityskulttuuri

Rakastamme lamantiineja

Joka kerta kun tapaamme uuden ihmisen, nousee esille kysymys lamantiineista. Ja se on mahtavaa, sillä lamantiinit ovat parhain small talkin aihe! Lamantiinia ei kuitenkaan saa pitää “vakan alla” ja nuo ihanat lullakkeet ansaitsevat aivan oman postauksensa, joten tässä se tulee. 

Teknologia

Google taulukkolaskennan käyttöesimerkki Google mapsissa

Jatkoa aikaisempaan: Googlen taulukkolaskennan käyttö sovelluksen backendinä

Teknologia

Googlen taulukkolaskennan käyttö sovelluksen backendinä

MVP-ajatteluun kuuluu epäolennaisten asioiden karsiminen, jotta päästäisiin mahdollimman nopeasti ja edullisesti itse päämäärään.

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää