Hyppää sisältöön
Fraktio

Henri "Tohtori" Vesala

Ohjelmistokehittäjä

Henri “Tohtori” Vesala on herrasmieskoodari, joka saapuu töihin aina puku päällä ja solmuke kaulassa. Yleensä päässä on myös silinterihattu. Viime vuoden aikana miehen liikkumismuoto on vaihtunut autosta bussin ja sähköisen yksipyörän käyttöön. Joten jos näette Kampissa tasaista vauhtia liitävän pitkätukkaisen pukumiehen, se on meidän Tohtorimme. 
Tohtori on taiteellinen sielu, jonka kädenjälki löytyy jokaisesta lamantiinilakurasiastamme. Tämä artesaanikoodari muotoilee JavaScriptiä tunteella ja kohtelee jokaista kirjastoa kuin omaa lastaan. 
Vapaa-ajallaan Tohtori hoitaa kaloja ja kasveja, metsästää sieniä, pelaa rooli- ja lautapelejä sekä heiluttaa isoa miekkaa. Tuorein harrastus on pienen ihmisen vaippojen vaihtaminen.

Ajatuksiani

BisnesYrityskulttuuri

Julkaisimme uudet kotisivut

Vitali Gusatinsky

Ville Kähkönen

Joonas Pajunen

Henri Vesala

Mika Viinamäki

Elsa-Maija Lehto

Antti Salo

Aleksi Vuorio

Tuike Järvi

Tervetuloa uusille sivuille! Kotisivuprojekti on ollut meille tärkeä sisäinen ja yhteinen projekti. Lähes jokainen fraktiolainen on jollain tapaa upottanut pienet sormensa uusien kotskasivujen tekoon. Edellisten sivujen julkaisun jälkeen on tapahtunut paljon. Olemme kasvaneet, muuttaneet, laajentaneet tarjoamaa, ja kaiken kaikkiaan mutatoituneet lähes jokaisella mahdollisella mittarilla. Uusien kotskien myötä haluamme tuoda entistä kirkkaammin esiin sen kokonaisvaltaisen osaamisen […]

Yrityskulttuuri

Rakastamme lamantiineja

Joka kerta kun tapaamme uuden ihmisen, nousee esille kysymys lamantiineista. Ja se on mahtavaa, sillä lamantiinit ovat parhain small talkin aihe! Lamantiinia ei kuitenkaan saa pitää “vakan alla” ja nuo ihanat lullakkeet ansaitsevat aivan oman postauksensa, joten tässä se tulee.  Jos siis olet käynyt Fraktion toimistolla tai verkkosivuilla, et ole voinut välttyä lamantiineilta. Niistä on maalattu tauluja, niitä […]

Teknologia

Google taulukkolaskennan käyttöesimerkki Google mapsissa

Jatkoa aikaisempaan: Googlen taulukkolaskennan käyttö sovelluksen backendinä

Teknologia

Googlen taulukkolaskennan käyttö sovelluksen backendinä

MVP-ajatteluun kuuluu epäolennaisten asioiden karsiminen, jotta päästäisiin mahdollimman nopeasti ja edullisesti itse päämäärään.

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi