Fraktio

Antti Salo

Ohjelmistokehittäjä

Antti on DevOps insinööri, jolla kokemusta mm. QA-testauksesta, Drupalista ja mobiilisovelluksista. Hän on tottunut työskentelemään sekä devaustiimien kanssa että perinteisemmässä admin-roolissa deployaten ja ylläpitäen projekteja. Tällä hetkellä Antti keskittyy React ja Node.js -osaamisensa kehittämiseen sekä moderneihin DevOps-työkaluihin ja -tekniikoihin kuten Docker ja Kubernetes.

Antista piti tulla alunperin ammattimuusikko, mutta valmistuttuaan musiikkiteknologiksi hän oivalsi ettei humppakeikkojen painaminen olekaan ruusuista hommaa. Musiikin parissa koneella räpeltämisestä oli yllättävän lyhyt matka koodin maailmaan, joten muusikko-Antista ikäänkuin vahingossa kuoriutui DevOps. Ihana asia meille, menetys maamme humppalavoille.

Kuten jokainen täysverinen koodari, myös Antti tykkää pelaamisesta, erityisesti Smash Ultimate kahmii ruutuaikaa. Japanilla – sen musiikilla, valokuvataiteella ja kielellä – on erityinen paikka Antin sydämessä. Hän pyrkiikin viettämään maassa muutaman viikon joka vuosi. Luonnollisesti Antti myös puhuu japania. Ja koska Asalla on selkeästi vuorokaudessa enemmän tunteja kuin meillä muille, ehtii hän myös skeittaamaan, lumilautailemaan, lenkkeilemään koiransa kanssa, rustaamaan pelikoodia kavereiden kanssa, valokuvaamaan, vedostamaan kuviaan pimiössä ja käymään taidenäyttelyissä.

Ajatuksiani

Bisnes

DevOps: Kuinka varmistaa palvelun toimivuuden poikkeuksellisissa ajoissa

Jonkin aikaa sitten autoimme Verkkokauppa.com:ia laittamaan heidän pilviarkkitehtuurin kuntoon, jotta yksi Suomen vilkkaimmista verkkokaupoista toimisi moitteettomasti Black Friday -myyntipäivän läpi. Haastattelimme meidän DevOps-tiimiä ymmärtääksemme enemmän mitä tämä tarkoittaa. Katso video tai lue litterointi alta.

Fraktio DevOps

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää