Hyppää sisältöön
Fraktio

Antti Salo

Ohjelmistokehittäjä

Antti on DevOps insinööri, jolla kokemusta mm. QA-testauksesta, Drupalista ja mobiilisovelluksista. Hän on tottunut työskentelemään sekä devaustiimien kanssa että perinteisemmässä admin-roolissa deployaten ja ylläpitäen projekteja. Tällä hetkellä Antti keskittyy React ja Node.js -osaamisensa kehittämiseen sekä moderneihin DevOps-työkaluihin ja -tekniikoihin kuten Docker ja Kubernetes.

Antista piti tulla alunperin ammattimuusikko, mutta valmistuttuaan musiikkiteknologiksi hän oivalsi ettei humppakeikkojen painaminen olekaan ruusuista hommaa. Musiikin parissa koneella räpeltämisestä oli yllättävän lyhyt matka koodin maailmaan, joten muusikko-Antista ikäänkuin vahingossa kuoriutui DevOps. Ihana asia meille, menetys maamme humppalavoille.

Kuten jokainen täysverinen koodari, myös Antti tykkää pelaamisesta, erityisesti Smash Ultimate kahmii ruutuaikaa. Japanilla – sen musiikilla, valokuvataiteella ja kielellä – on erityinen paikka Antin sydämessä. Hän pyrkiikin viettämään maassa muutaman viikon joka vuosi. Luonnollisesti Antti myös puhuu japania. Ja koska Asalla on selkeästi vuorokaudessa enemmän tunteja kuin meillä muille, ehtii hän myös skeittaamaan, lumilautailemaan, lenkkeilemään koiransa kanssa, rustaamaan pelikoodia kavereiden kanssa, valokuvaamaan, vedostamaan kuviaan pimiössä ja käymään taidenäyttelyissä.

Ajatuksiani

BisnesYrityskulttuuri

Julkaisimme uudet kotisivut

Vitali Gusatinsky

Ville Kähkönen

Joonas Pajunen

Henri Vesala

Mika Viinamäki

Elsa-Maija Lehto

Antti Salo

Aleksi Vuorio

Tuike Järvi

Tervetuloa uusille sivuille! Kotisivuprojekti on ollut meille tärkeä sisäinen ja yhteinen projekti. Lähes jokainen fraktiolainen on jollain tapaa upottanut pienet sormensa uusien kotskasivujen tekoon. Edellisten sivujen julkaisun jälkeen on tapahtunut paljon. Olemme kasvaneet, muuttaneet, laajentaneet tarjoamaa, ja kaiken kaikkiaan mutatoituneet lähes jokaisella mahdollisella mittarilla. Uusien kotskien myötä haluamme tuoda entistä kirkkaammin esiin sen kokonaisvaltaisen osaamisen […]

Bisnes

DevOps: Kuinka varmistaa palvelun toimivuus poikkeuksellisina aikoina?

Jonkin aikaa sitten autoimme Verkkokauppa.com:ia laittamaan heidän pilviarkkitehtuurin kuntoon, jotta yksi Suomen vilkkaimmista verkkokaupoista toimisi moitteettomasti Black Friday -myyntipäivän läpi. Haastattelimme meidän DevOps-tiimiä ymmärtääksemme enemmän mitä tämä tarkoittaa. Katso video tai lue litterointi alta.

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi