Hyppää sisältöön
Fraktio
Fraktio NBForum2015

Mitä ohjelmistoyritys tekee businessforumissa?

Jesse Peurala

Fraktio
Bisnes

Tämän viikon torstaina käynnistyy vuoden tärkein bisnesseminaari Nordic Business Forum (1.-2.10.2015). Tapahtuma kokoaa yhteen planeetan kiinnostavimpia asiantuntijoita ja ajattelijoita jakamaan ajatuksiaan liiketoiminnasta nyt ja tulevaisuudessa. Nordic Business Forum on perinteisesti ollut yksi parhaiten järjestetyistä ja hyödyllisimmistä tapahtumista mitä ylipäätään on olemassa emmekä usko, että tämä vuosi on poikkeus. Jotta tapahtumasta saisi mahdollisimman paljon irti, kannattaa tutustua Sani Leinon laatimaan vinkkilistaan.

NBF on aiemminkin ollut loppuunmyyty, mutta tänä vuonna tapahtuma myytiin loppuun ennätyksellisessä kuudessa päivässä. Paikalle on tulossa yli 5400 osallistujaa yli 20 maasta. Tänäkin vuonna paikalle on saatu äärettömän kova puhujakatras, josta itse nostaisimme esiin yhden – Simon Sinekin. Sinek on tullut kuuluisaksi “popularisoimalla” konseptin “Miksi” (Why). Herra Sinek miehittääkin tehokkaasti Ted Talkkien TOP-listoja. Mikäli et vielä Sinekiä tunne – suosittelemme välittömästi tutustumaan kaverin puheisiin.

Fraktio NBForum2015

Mitä teemme businessforumissa?

Mitä Fraktion kaltainen ohjelmistoyritys sitten tekee businessforumissa? Perinteisesti voisi sanoa, että olemme myymässä omia palveluitamme – mikä toki on lopulta kaiken yritystoiminnan elinehto mutta vielä enemmän olemme mukana etsimässä ideoita, ihmisiä, asioita ja yhteyksiä näiden välille. Yksi puhujista, Nilofer Merchant sanoi sen parhaiten:

“If the industrial era was about building things, the social era is about connecting things, people and ideas.”

Erinomaisuus ei enää riitä

Nykyisessä maailmassa ei enää riitä, että olet erinomainen siinä mitä teet. Kaikki tämä osaaminen pitää osata soveltaa käytäntöön ja mikä tärkeää: ihmisten pitää osata pelata yhteen. Lähes kaikilla yrityksillä on käytännössä samat työkalut, kovaa osaamista mutta organisaatiot ovat eri tavalla organisoituja ja erilaisia rakenteeltaan.

Uskomme, että tulevaisuudessa pärjäävät ne organisaatiot, jotka oppivat muita nopeammin. Tulevaisuudessa asioiden ja ihmisten yhdistäminen (interaction) tulee entistä tärkeämmäksi.

Työssämme tämän huomaa hyvin – kaikki on ihmisistä kiinni. Paraskaan osaaminen tai paraskaan idea ei ole mitään ilman ihmisiä ja sitä kuinka tiimi pelaa yhteen.

Fraktio NBForum2015

Haluamme löytää hyviä tyyppejä

Nordic Business Forum tarjoaa hienon yhdistelmän ihmisiä, ajatuksia ja verkostoitumista. Valovoimaisten puhujien lisäksi se mahdollistaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, löytää uusia yhteistyökumppaneita ja keskustella mielenkiintoisista asioista. Toivomme löytävämme ennen kaikkea ihmisiä, olivat he sitten ystäviä, kontakteja, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Parhaat tulokset saadaan kun yhdistetään oikeat ihmiset ja annetaan heidän tehdä työnsä niin hyvin kuin he osaavat.

Meiltä mukana ovat
Elsa-Maija Lehto (email, linkedin)
Juha Rajamäki (email, linkedin)
Jesse Peurala (email, linkedin)

Palaamme ensi viikolla asiaan. Tulette kuulemaan mitä jäi käteen. Tai kuinka monta laturia kadotimme.

Jos koet olevasi etsimämme “hyvä tyyppi” niin kiskaise hihasta! Nähdään tapahtumassa!

Fraktio NBForum2015

Muita artikkeleita

Kannettavan tietokoneen ruudulla näkyy etä-äänestyssovellus
Blogi
Demokratian digitalisointi 24 tunnissa – prototyyppi eduskunnan etä-äänestyksestä

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi