Hyppää sisältöön
Fraktio

Lukuviikon vinkit Fraktiolta

Tiia Winther-Jensen

Fraktio
Yrityskulttuuri

Rauhallinen lukuhetki.

 

Tässä on listattuna muutama viime aikoina fraktiolaisia puhuttanut teos. Nappaa ideat vaikka Lukuviikolle, jota vietetään 22.-28.4. teemalla Koko Eurooppa lukee. Kyseessä on Lukukeskuksen organisoima teemaviikko, jonka tarkoitus on herätellä keskustelua lukutaidon merkityksestä.

 

Matthew Walker: Miksi nukumme – Unen voima (Why we sleep)

Nukkumalla 8-9 tunnin yöunia tulet luovemmaksi, hoikemmaksi ja viehättävämmäksi sekä suojaudut paitsi flunssalta myös syövältä, dementialta ja diabetekseltä. Jos et usko meitä, usko Berkleyn yliopiston neurotieteiden ja psykologian professoria, joka esittelee tässä kirjassa tutkimukseen perustuvia syitä sille, miksi viiden tunnin yöunet ovat todellakin passé.

Rob Fitzpatrick: The Mom Test

Suosittelemme kaikille tuotekehityksestä kiinnostuneille ja startup-projektien ympärillä pyöriville. Tiivis n. 100 sivun paketti, joka opettaa kysymään parempia kysymyksiä ja arvioimaan kannattaako tuotetta oikeasti rakentaa.

David Heinemeier Hansson & Jason Fried: It doesn’t have to be crazy at work

Hyviä käytännön esimerkkejä työn järkevöittämiseen, yksinkertaistamiseen, hidastamiseen, ja ylipäätään paineen vähentämiseen. Tiivis paketti, äänikirjan “luet” vain 3 tunnissa!

Khaled Hosseini: Leijapoika

Listamme ainoa kaunokirjallinen teos on teemaltaan synkkä, mutta erinomaisen samaistuttava teos siitä, miten lapsuudessa koettu paha jää sydämeen asumaan. Kirja tarjoaa myös vaihtoehtoisen Afganistan-kuvauksen sotauutisoinnista tutun tilalle. Tämän luettuaan voi vaikka pysähtyä miettimään, mikä kaikki omassa elämässä on tosi hyvin.

 

Kerro meille omat kirjavinkkisi tai mielipiteesi meidän listasta! Mitä luet nyt, mikä sykähdytti viimeksi?

Muita artikkeleita

Oppiminen Fraktiolla
Blogi
Osaamisen kehittäminen Fraktiolla

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi