Hyppää sisältöön
Fraktio

Lamantiini joka pysyy

Elsa-Maija Lehto

Fraktio
Yrityskulttuuri

Me Fraktiolla tunnemme olomme kotoisaksi aina kun ympärillämme on lamantiineja. Siksi kehitämme aina uusia muotoja lamantiinirakkauden ilmentämiseen. Nyt rakkautta jaetaan tarrojen muodossa.

Tiedättekö mikä on parasta tarroissa? Ne pysyvät! Lamantiinitarran voi lyödä kiinni melkein minne tahansa ja se ilostuttaa siinä maailmaa kunnes joku näkee vaivaa ja löytää tarvittavat työkalut ja kemikaalit tarran poistamiseen. Ihanaa.

Kun keväällä mietimme lamantiinitarroja, heräsi ajatus, että olisi kiva nähdä vähän erilaisiakin näkemyksiä lamantiineista. Ei sillä että meidän omat tuotoksemme olisivat tylsiä. Välillä on vaan kiva nähdä jotain uutta.

Uutta verta lamantiineihin

Samaan syssyyn kuulimme tuttujen kautta Tiinasta, lahjakkaasta nuoresta koululaisesta, joka tykkää työstää grafiikkaa ja haluaisi tehdä jotain oikeita projekteja koulunsa ohessa. Tiina on 12-vuotias ja aloitti juuri seitsemännen luokan Lahden Yhteiskoulun kuvataidelinjalla.

Ehdotimme Tiinalle, että jos hän tekisi meille himoitsemamme lamantiinitarrat. Tiina innostui. Mekin innostuimme. Saisimme lamantiinitarrat tekemättä itse mitään ja nuori ihminen pääsisi lyömään kätensä syvälle saveen.

Tiina Kautto suunnitteli meille lamantiinitarrat.

Tiinan kanssa tavattiin pari kertaa ja Tiinan ehdotukset lamantiineistä olivat huikeita. Ne olivat myös personoituja. Tarroista kun oli löydettävissä muutamia fraktiolaisia lamantiinien muodossa.

Tiina itse kertoo projektista seuraavaa:

“En oikeastaan saanut ideaa mistään, aloin vaan tuhertamaan pieniä söpöjä lamoja ja siinä se. Piirsin lamantiinit ensin luonnosvihkoon, sitten isommalle paperille ja sitten koneella. Haastavinta oli yksityiskohdat kuten printterin paperit, sieraimet, pullonkaulus. Kävin välillä vähän kärsimättömäksi pienten asioiden kohdalla joka vaikeutti tekemistä mutta sain jatkettua vartin tauon jälkeen. Pidin erityisesti ilmeiden ja muiden persoonallisten asioiden tekemisestä. Oli mukavaa saada isompi projekti taas vaihteeksi.”

Fraktio lamantiinit Tiina Kautto

Tiinan tekemät lamantiinit ovat mahtavia <3

Koska rakastamme lamantiinien lisäksi kaikenlaisia teknisiä härpäkkeitä ja haluamme että Tiina voi jatkossa päästää luovuutensa valloilleen entistä suurempiin sfääreihin, tilasimme hälle kiitokseksi suurimman piirtopöydän mitä Verkkokaupasta löytyi. Kiitos Tiina!! Lamantiinisi ovat mahtavia!

Fraktio lamantiini
Fraktio lamantiinitarra

Tarrat ovat täällä!

Kesä tuli lomineen väliin, mutta nyt tarrat ovat vihdoin täällä! Tämä on niin kutsuttu Limited Edition 2016, joten näitä tarroja ei ole tarjolla ikuisesti. Jos himoitset läppäriisi, autoosi tai vaikka kaverisi otsaan tarraa harmaasta merien mussukasta, kirmaa paikalle hakemaan omasi. Näitä tarroja ei ole edes pilattu korporaatiomaisella logomainonnalla, vaan tarroissa on vain ja ainoastaan lamantiineja.

Tarrat muuten painatettiin Stickitissä (kiitos Tony ja Joni).

Muita artikkeleita

Kannettavan tietokoneen ruudulla näkyy etä-äänestyssovellus
Blogi
Demokratian digitalisointi 24 tunnissa – prototyyppi eduskunnan etä-äänestyksestä

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi