Hyppää sisältöön
Fraktio

Great Place to Work 2016

Elsa-Maija Lehto

Fraktio
Yrityskulttuuri

Keväällä kerroimme olevamme helvetin hyvä työpaikka. Haluamme olla se paras mahdollinen työpaikka juuri meille ja tuo halu saa meidät tekemään aktiivisesti töitä tavoitteen eteen. Olemme itse vastuussa työssä viihtymisestämme, ja jos emme viihtyisi töissä, voisimme ainoastaan syyttää itseämme.

fraktio ihmiset

Fraktiolaiset retriitissä keväällä 2015.

Eilen illalla järjestettiin SUOMEN PARHAAT TYÖPAIKAT 2016 -gaala. Vihdoinkin. Me olimme mukana, koska osallistuimme tutkimukseen ja janosimme tuloksia.

tila

Great Place To Work -gaala

No miten me sitten pärjäsimme?

Osallistuimme pienten yrityksen sarjaan ja lopullinen sijoitus oli kolmas. Hyvä me!!

Fraktio Great Place To Work

Kuva lainattu Great Place To Workiltä 🙂

Olemme ylpeitä itsestämme. Toisistamme. Siitä että olemme tehneet tämän yhdessä. Tekemistä on vielä paljon. Tiedämme, että voimme olla parempia. Great Place To Workin sivuilta voit lukea meidän sarjamme tulokset ja kaikki vuoden 2016 tulokset.

Joku voisi ajatella, että meille jäi vielä muutama päänahka tavoiteltavaksi ensi vuodelle. Me kuitenkin lähdimme tutkimukseen mukaan tavoitteena oppia itsestämme ja kehittyäksemme yrityksenä. Ja sitä me todella teimme.

Fraktio Great Place To Work

Culture Audit II

Koska uskomme avoimuuteen, on ainoastaan reilua toimia kuten saarnaamme. Siksi julkaisemme Culture Auditin osan II.

Niille joille GPTW on vieraampi asia, kerrottakoon että tulokset koostuvat kahdesta osasta: 2/3 tuloksesta tulee Trust Index -henkilöstökyselystä ja 1/3 Culture Auditista, jossa arvioivalle taholle kuvataan mahdollisimman tarkasti yrityksen johtamisessa käytettäviä toimintamalleja, prosesseja jne. Culture Audit on myös kaksiosainen. Osa I sisältää numeraalista asiaa yrityksen henkilöstöstä, tuloksista ja erilaisista toimintamalleista. Osa II pureutuu yrityksen toimintaan tiukkojen kysymysten avulla. Culture Audit II on kuvaus siitä, miten me Fraktiolla teemme töitä. Sen kirjoittaminen oli tutkimusmatka omaan yrityskulttuuriin ja jo itsessään hyvin kasvattava kokemus.

Toivomme, että jaksatte lukea tämän 50-sivuisen kertomuksen meistä. Toivomme myös, että siitä on teille iloa.

FRAKTIOn Culture Audit 2016

Muita artikkeleita

Marika Lankinen
Blogi
Harjoitteluni Fraktiolla: Ilotulitusta, jaffaa ja vähemmän vatulointia – sekä syväluotaavaa oppia itsestä

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi