Valmennus

Figman alkeet 2.0

1-4 päivää 160 € (+ alv)

 • Muotoilu
 • Verkkokurssi
Figman alkeet

Nosta suunnittelutaitosi uudelle tasolle

Tällä verkkokurssilla opit, mitä suunnittelutyö on ja miten Figmaa voi hyödyntää suunnittelun eri osa-alueissa.

Figma ei ole vain työkalu – se on yhteistyön, luovuuden ja innovaation alusta, joka mahdollistaa modernit, näyttävät ja toimivat designratkaisut. Tämän verkkokurssinkurssin avulla et ainoastaan opi Figman teknistä käyttöä, vaan saat myös valmiudet soveltaa muotoiluajattelua käytännössä, rakentaa intuitiivisia käyttöliittymiä ja luoda toimivia prototyyppejä, jotka puhuttelevat käyttäjiä.

Frame 26

Kurssin jälkeen osaat hyödyntää Figmaa monipuolisesti

Verkkokurssilla opit harjoitteiden kautta, kuinka käyttää Figman työkaluja. 

Ostamalla verkkokurssin, saat pääsyn kurssimateriaaleihin. Näet kurssin sisällön ja nauhoitteet, ja voit edetä kurssilla omaan tahtiisi. Voit palata oppimateriaaleihin myöhemmin, kerrata oppimaasi ja jatkaa kehittymistä.

Frame 151 (1)

Raitalankamallit

Opi suunnittelemaan selkeä rakenteisia näkymiä, jotka tuovat ideat eloon ja ovat käyttäjille helposti ymmärrettäviä.

Frame 152 (1)

Prototyypit

Kurssilla käymme läpi, miten luoda interaktiivisia prototyyppejä Figmassa. Prototyypit simuloivat lopullista tuotetta ja mahdollistavat käyttäjätestauksen ennen kehitysvaihetta.

Frame 153 (1)

Komponentit

Kurssilla opit luomaan uudelleenkäytettäviä komponentteja, jotka nopeuttavat suunnittelua ja takaavat johdonmukaisuuden projekteissasi.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi kymmenen keskeistä osiota, jotka kattavat koko suunnitteluprosessin aina muotoiluajattelusta ja käyttäjäkokemuksen suunnittelusta prototyyppien testaukseen. 

Kurssilla opitaan Figma käytännön kautta. Kurssilla suunnittelet sovelluksen, joka antaa sinulle käytännön kokemusta jokaisesta suunnitteluprosessin vaiheesta. 

Kurssin 10 osion kautta opit:

 • Työkalujen ja UI:n perusteet: Opi hyödyntämään Figman perus- ja edistyneitä työkaluja suunnittelutyössäsi.
 • Muotoiluajattelua: Kuinka lähestyä suunnitteluprojekteja strategisesti ja käyttäjäkeskeisesti.
 • Komponenttien ja prototyyppien luominen: Kehitä taitojasi luomalla uudelleenkäytettäviä komponentteja ja interaktiivisia prototyyppejä.
 • Käyttäjätutkimukset ja Dev Mode: Sovella käyttäjätutkimuksen tuloksia suunnitteluusi ja hyödynnä Dev Modea yhteistyössä kehittäjien kanssa.
 • Visuaalinen suunnittelu ja rautalankamallit: Syvennä osaamistasi visuaalisessa suunnittelussa ja opi luomaan selkeärakenteisia rautalankamalleja.
 • Käyttäjäkokemuksen suunnittelua: Opi luomaan intuitiivisia ja visuaalisesti miellyttäviä käyttöliittymiä.

Kurssi sisältää myös laajan valikoiman bonusmateriaaleja, jotka syventävät osaamistasi ja auttavat soveltamaan opittua käytäntöön, mm.

 • Perusteelliset ohjeet Figman toimintoihin: Tutustu yksityiskohtaisesti työkaluihin, jotka tehostavat suunnittelutyötäsi.
 • FigJam ja Auto Layout -harjoitukset: Opi käyttämään FigJamin valkotaulutoimintoa ja hallitsemaan Auto Layoutin suunnittelua.
 • UI/UX-teoria ja saavutettavuuden perusteet: Laajenna tietämystäsi suunnittelusta yli 20 sivun teoriatiedon ja saavutettavuusmateriaalien avulla.
Figma-kurssin videot
Fraktio-Mobiili

Liity mukaan verkkokurssiin

Aiempaa kokemusta et tarvitse, ainoastaan halua oppia uusia taitoja. Valmennuksessa käymme suomeksi kaikki Figman tärkeimmät ominaisuudet läpi.

Jos haluatte räätälöidyn kurssin tai useamman lisenssin tiimiinne kurssille, laita meille viestiä: valmennus@fraktio.fi 

Osta valmennus