Haemme mobiili­kehittäjää

Fraktio-Rekry-mobiilikehittäjä-1

Työtehtävät

Pääset kehittämään merkityksellisiä verkkopalveluita mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Työskentelet pienissä tiimeissä. Erillisiä projektipäälliköitä, arkkitehtejä tai tiiminvetäjiä meillä ei ole, joten vapautta ja vastuuta piisaa. Tämä tietenkin korostaa ammattitaidon tärkeyttä, ja etsimmekin ennen kaikkea kovia osaajia, joilla pysyy niin koodi kuin asiakaskin hallussa.

Työskentelemme toimistollamme Kampissa ja toisinaan asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Arvostamme nykypäivänä korostunutta etätyöskentelytaitoa, mutta tykkäämme tietenkin nähdä ihmisiä työskentelemässä ihanalla toimistollamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on vankkaa osaamista. Voit olla itseoppinut tai kouluja käynyt, mutta joka tapauksessa taidat perinpohjaisesti teknologiat, joilla mobiiliin tehdään tavaraa.
  • Sinulle on tuttua huttua esimerkiksi React Native tai Flutter ja datan haku REST- ja/tai GraphQL-rajapinnoista. Tyypitetyt kielet ei säikäytä (köh, TypeScript!). Sinulla on käryä, miten sovelluksia viedään sovelluskauppoihin (GooglePlay, AppStore).
  • Olet innostunut rakentamaan laadukkaita ja hyödyllisiä palveluita.
  • Toimit mielelläsi tiimissä. Ohjelmistokehittäjän työ on parhaimmillaan ihmisten kanssa työskentelyä.

Tällä hetkellä Fraktiolla työkielemme on suomi, mutta asiakkaissamme on myös kansainvälisiä yrityksiä, joten sinun täytyy pystyä työskentelemään suomen ja englannin kielellä.

Olemme ylpeitä esimerkiksi näistä mobiilikehitysprojekteistamme: Terveystalo Pro -mobiilisovellus, Reima Weather -mobiilisovellus, 24 Center Partner -mobiilisovellus ja Fennoa-mobiilisovellus.

Olemme myös kirjoittaneet kätevän blogipostauksen, josta löydät huijauskoodit Fraktion rekryssä etenemiseen.

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja meidän kaikkien yhdessä johtama yritys. Meillä työyhteisössä tärkeää on viihtyminen, avoin ilmapiiri ja matala hierarkia.

Panostamme Fraktiolla jatkuvaan oppimiseen ja jokainen fraktiolainen pääsee kehittämään myös yrityksemme yhteisiä toimintatapoja. Olemme itseohjautuva työyhteisö, joka haluaa kehittää Suomen kestävintä konsulttiskeneä.

Toimistomme sijaitsee Kampissa, mutta etätyöt onnistuvat tietysti myös. Tutustu tarkemmin Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Jos koet olevasi etsimämme ihminen, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Hakemuksessasi meitä kiinnostaa aikaisemmat kokemuksesi kehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Liitä siis rohkeasti mukaan aikaisempia töitä tai projektejasi ja avaa syitä, miksi haluat Fraktiolle töihin.

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin, voit siis kohdistaa hakemuksesi suoraan tuleville työkavereillesi.

Todennäköisesti joku meistä vastaa hakemukseesi

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.

Lue mitä fraktiolaiset kertovat työstään