Hyppää sisältöön
Fraktio

Vizor tuo 3D-maailmat webiin

Diginatiivit loikkasivat suoraan tekstin yli kuvalliseen viestintään. Juuri nyt sosiaalinen media elää videoissa, mutta tulevaisuus on 360-maailmassa. Vizor on kärkijoukossa tuomassa virtuaalimaailmoja verkkoon.

Haluttiin tehdä haasteellisia muutoksia ja rekrytointi oli hankalaa. Fraktiolta onneksi löytyi asiantuntevaa porukkaa, joka rohkeasti ohjasi alustan rewriten laadukkaasti maaliin and beyond.

Jaakko Manninen

CTO, Vizor

Minkälaista on tehdä VR:ää?

Oli mahtava päästä tekemään teknisesti haastavia juttuja kokeneiden ammattilaisten kanssa. Käyttöliittymäsuunnittelu VR-ympäristössä tuo uudet haasteensa perinteiseen web-kehitykseen verrattuna. Uusien asioiden kanssa painiessa oli myös hienoa olla mukana projektissa, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä Googlen, Oculuksen ja WebVR-yhteisön kanssa.

Ville Mikkola

Suunnittelija

Oli hauska huomata, että VR on lopulta enemmän design-ongelma. Koodin puolesta on ihan sama, näytetäänkö asioita 2- vai 3-ulotteisena. Matriisimatematiikkaa tuli kyllä kerrattua!

Henri Lahtinen

Ohjelmistokehittäjä

Mistä olette ylpeitä?

Oli hienoa päästä heti alkumetreiltä osaksi core-tiimiä ja pystyä jakamaan tietämystään nopeasti kehittyvässä projektissa. Tarkoitus oli haastaa vanhoja näkemyksiä ja tuoda vahvasti meidän osaamista esille, jossa mielestäni onnistuttiin hyvin.

Ville Mikkola

Suunnittelija

Oon ylpeä meidän nopeudesta. Saatiin kahdessa viikossa ensimmäinen tuotos puristettua ulos ja 1,5 kuukaudessa demo Facebookin F8-tapahtumaan.

Henri Lahtinen

Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi