Hyppää sisältöön
Fraktio

Visma Signillä säästät 90% allekirjoittamiseen kuluvasta ajasta.

Sähköinen allekirjoitus on tullut jäädäkseen. Se on viranomaisten hyväksymä tapa varmistaa, että asiointi tapahtuu nopeasti ja turvallisesti.

Visma Signilla voi allekirjoittaa niin sopimuksia, pöytäkirjoja kuin valtakirjojakin. Allekirjoitettava dokumentti ladataan Visma Signiin ja kutsut allekirjoittajille lähetetään joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Lopuksi allekirjoittajan henkilöllisyys varmistetaan TUPAS-tunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

Olemme rakentaneet Visma Sign -palvelua (ent. Onnistuu.fi) sen syntymästä lähtien. Vuonna 2016 aloitimme yhteistyössä Visma Solutions Oy:n kanssa uudistusprojektin, jossa koko järjestelmä on rakennettu modernille pohjalle. Palvelu sisältää monipuolisia rajapintoja, käytettäviä ja mobiiliystävällisiä näkymiä.

Visma Sign on kehittynyt Suomen johtavaksi sähköisen allekirjoituksen palveluksi. Siitä iso kiitos Fraktiolle, jossa tekeminen ei ole sanahelinää vaan aitoa tekemistä.

Antti Larvala

kehitysjohtaja, Visma Solutions Oy

Mistä kaikki alkoi? Miten homma lähti rokkaamaan ja siirryttiin evankelioinnista tilaustoimintaan? Mihin tämä kaikki johtaa ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Katso Visma Signin Harri Koposen ja Antti Larvalan perjantaipresis (28.4.2017).

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi