Hyppää sisältöön
Fraktio

Kyyti - kaikki liikkumisen muodot samassa alustassa

Kyyti on suomalainen älykkään liikenteen MaaS-palvelu (Mobility as a Service), joka kokoaa yhteen liikenneoperaattoreita, yrityksiä ja julkisia tahoja. Kyyti tarjoaa asiakkaidensa kautta kuluttajille aiempaa tehokkaampia, helpompia ja ympäristöystävällisempiä liikkumisen palveluita. Sovelluksen hienous on automatisoitu kyytien yhdistely, jonka avulla voidaan tarjota palvelua perinteisen joukkoliikenteen ja taksin välimaastoon.

Haluamme mahdollistaa sen, että paikallinen taho voi tarjota asukkaille järkevän järjestelmän, jotta kaikki löytyy yhdestä paikasta.

Osma Ahvenlampi

Chief Product Officer, Kyyti

Kansainvälisen Kyyti Groupin kotimaiset asiakkaat ovat kuntia, jotka haluavat tarjota asukkailleen mahdollisuuden helppoon liikkumiseen ilman omaa autoa. Mainio esimerkki palvelusta on Porvoon Kyläkyyti. Porvoossa palvelu on suunnattu nuorille helpottamaan itsenäistä liikkumista harrastuksiin. Kuka tahansa porvoolainen voi halutessaan käyttää palvelua.

Kyyti mullistaa maaseudun henkilökuljetukset

Kyyti on mukana Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n kunnianhimoisessa KaikkiKyytiin.fi -hankkeessa, jossa aiotaan mullistaa maaseudun henkilökuljetukset jo olemassa olevalla tekniikalla. Syksyllä startannut hanke etenee hyvää vauhtia ja mukana on jo useita kuntia.

Palvelun avulla paikalliset asukkaat saavuttavat paremmin tarjolla olevia liikkumisen mahdollisuuksia, paikalliset pienet kuljetusyrittäjät tavoittavat helpommin asiakkaita sekä paikalliset kaupat ja palvelut voivat palvella asiakkaitaan paremmin. Yhteistoiminta myös todennäköisesti vähentää muutto- ja asiointiliikettä suurempiin asutuskeskuksiin mikä taas auttaa säilyttämään palvelut ja kaupat haja-asutusalueilla.

Palvelun avulla kaikki voittavat – paikalliset yrittäjät, paikalliset liikennöitsijät, kuluttajat ja kunnat.

Osma Ahvenlampi

Chief Product Officer, Kyyti

Fraktiolta näkemystä, kokemusta ja joustavuutta

Kyydillä herättiin tarpeeseen, jossa oma tiimi tarvitsi vahvistusta ja lisäkäsiä. Fraktion kehittäjät tulivat mukaan Kyydin devaustiimiin tarjoten näkemystä ja kokemusta kiireisimmän kehitysvaiheen ajaksi.

Meiltä lähdettiin liikkeelle tarpeesta lisäkäsiin, sillä oma voima ei riittänyt. Fraktiolta löytyi tämän lisäksi näkemystä siihen, että prosessi saatiin toimimaan hyvin.

Ssma Ahvenlampi

Osma Ahvenlampi

Chief Product Officer, Kyyti

Toimiala ja kokonaisuus ovat hyvin mielenkiintoisia. On haastavaa ratkoa se, miten saadaan koko matkaputki maksamiseen asti hoidettua yhdellä sovelluksella.

Henri Lahtinen

Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi