Hyppää sisältöön
Fraktio
Tilille kirjautuminen on tehty helpoksi.

Yksinkertaisesti parempi kirjautumiskokemus.

Uudistimme Fonecta-tilin sisäänkirjautumisen sulavoittamalla kirjautumisprosessia ja karsimalla ylimääräiset rönsyt pois. Kun kirjautuminen on käyttäjälle helppo, vähenee myös asiakaspalvelun kuormitus.

Hyvä kirjautumiskokemus on vähän kuin hengittäminen: jos kaikki menee hyvin, siihen ei kiinnitä juuri huomiota. Jos puolestaan flow jossain kohti katkeaa, on tiedossa ongelmia. Asiakas ei ehkä palaa ollenkaan tai vähintäänkin tarvitsee apua tilanteen ratkaisemiseksi. Kaikille osapuolille edullisinta tietysti on, jos homma sujuu vaivattomasti loppuun asti ja asiakas on tyytyväinen. Vielä paremmin asiat ovat, jos kokemus tuntuu erityisen hyvältä. Juuri tämä oli tavoitteena Fonecta-tilin sisäänkirjautumisprosessin uusimisessa.

Fonecta-tilille kirjautuminen on helppoa ja mukavaa.

Fonecta-tilille kirjautuminen on helppoa ja mukavaa.

Tarkka skouppi ja tiivis yhteistyö

Projektilla oli selkeä tavoite sekä keinot, joilla se oli tarkoitus saavuttaa. Lähdimme liikkeelle tilanteesta, jossa Fonectalla oli kaksi sisäänkirjautumistapaa, jotka oli molemmat tarkoitus uudistaa. Ehdotimme rohkeasti toisesta luopumista. Yhden kirjautumispalikan ylläpitäminen kun olisi huomattavasti kevyempää. Koodin suhteen uskomme vahvasti, että “less is more”. Avoimet mielet ja ideoiden pallottelu yhdessä johtivat siihen, että löysimme uuden ratkaisun, jolla pääsimme paljon alkuperäistä tavoitetta pidemmälle.

Fraktiolla on hyvä maine meillä sisäisesti. Saatiin tähänkin projektiin erittäin pätevät kaverit rivakalla aikataululla.

Saimme yhdessä aikaiseksi paljon enemmän kuin olimme ajatelleet. Jos ajattelimme, että etenemme kaksi askelta tässä uudistamisprojektissa, niin etenimmekin varmaan 8 tai 10 askelta!

Ben Serlo

Ben Serlo

Service Design Manager, Fonecta
Tilille kirjautuminen on tehty helpoksi.

Tilille kirjautuminen on tehty helpoksi.

Tutustu Fonecta-tiliin!

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi