Fraktio

Visuaalinen ohjelmointi

Puhuja:

Suvi Syrjäläinen
,
Kodarit

Pidetty:

31.05.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis

Ohjelmoinnin opiskelu sekä harrastus- että alanvaihtomielessä on tällä hetkellä kuuminta hottia. Moni kyselee, mistä olisi paras lähteä liikkeelle.
Kodareiden Suvi Syrjäläisen vastaus on opetella ohjelmoinnissa tarvittavat algoritminen ajattelu ja perusrakenteet visuaalisella ohjelmoinnilla ja siirtyä siitä samojen rakenteiden kirjoittamiseen Python-koodilla.

Aloittelija tai visuaalista ohjelmointia kokeillut ja sillä ensimmäisen pelinsä ohjelmoinut on usein samaa mieltä. Pidempään koodanneen Pentti Perusinsinöörin mielestä pupujen hypyttely oman ohjelmakoodin avulla on lasten hommaa. Aikuisen pitää osata aloittaa ohjelmien kirjoittaminen algoritmeja kirjoittamalla. Tästä sisuuntuneena Suvi osoittaa nyt, että hyppivien pupujen takana on aikuisten oikeaa asiaa.

Suvi Syrjäläinen on toiminut ohjelmistosuunnittelijana vuodesta 2000 ja perustanut vuonna 2016 Kodarit-koodikoulun. Suvin ammatillinen intohimo pohjautuu haluun löytää koodausopetuspedagogiikka, jolla sekä lapset että aikuiset innostuvat ohjelmoinnista ja tämän myötä ohjelmoinnin ihanuuden, mielekkeyyden sekä epätoivoisen vaikeuden sekaisen ilosanoman levittäminen ihan kaikille.

Muita presiksiä

Tommi Viitala
Perjantaipresis
Katukuvaaminen
Perjantaipresis
Teknologiademoista uuteen liiketoimintaan
Virpi Vaittinen puhuu ennakoinnista
Perjantaipresis
Kuinka hyödyntää ennakointia vuonna 2021?

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Chief Experience Officer

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää