Hyppää sisältöön
Fraktio

Bitcoin – miten se oikeasti toimii?

Puhuja:

Ilmari Kumpula
,
Fraktio

Pidetty:

22.04.2022

Kategoriat:

Perjantaipresis

Bitcoin. Puhuttu ja mielipiteitä herättävä käsite. Kannanotot siitä vaihtelevat maailmanvalloitus-hypeen ja täydelliseen epäonnistumiseen pyramidihuijauksena. Hyvin harva ihminen kuitenkaan ymmärtää, miten Bitcoin todella toimii.

Mitä kaikkea Bitcoin voi teknologisesti tehdä ja mitkä sen rajat ovat? Voisiko sen teknologialla pyörittää kokonaisen valtion taloutta? Onko Bitcoinissa teknologiana mitään merkittävää? Mikä 51 % hyökkäys? Voiko Bitcoin mennä rikki?

Ilmari Kumpula on lohkoketjukehittäjä ja antaa sinulle Lohkoketju Deep Dive -sarjan kolmannessa osassa perusteellisen kuvan siitä, miten lohkoketjuista ensimmäinen, Bitcoin, todella toimii pinnan alla. Näet Lohkoketju Deep Dive -presissarjan 1. osan ja 2. osan Youtube-kanavaltamme.

Presis kaivautuu syvälle Bitcoinin teknologiaan, mutta selitetään ymmärrettävällä kielellä ja esimerkeillä, jotta kuulijan ei tarvitse olla IT-ammattilainen oppiakseen aiheesta.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään hybridinä. Voit tulla presikseen paikan päälle toimistollemme Helsingin Kamppiin tai hypätä linjoille seuraamaan striimiä omalta koneeltasi klo 16 alkaen.

Jos tulet paikan päälle, ilmoittaudu ennakkoon. Otamme vieraita rajallisen määrän. Tulethan paikalle vain terveenä.

Muita presiksiä

Mikko "Pekkis" Forsström
Perjantaipresis
Virkamiessaarna 5: fronttidevauksen kristallikallo 2222
Kasper Tontti
Perjantaipresis
Älysopimukset ja hajautettujen sovelluksien kehittäminen
Oliver Granlund
Perjantaipresis
Räätälöidyt näppäimistöt

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi