Hyppää sisältöön
Fraktio

Virkamiessaarna 5: fronttidevauksen kristallikallo 2222

Puhuja:

Mikko "Pekkis" Forsström
,
Yleisradio

Pidetty:

13.05.2022

Kategoriat:

Perjantaipresis

Jokakeväinen teknologiasaarna tekee paluun!

Tapahtunut sitten edellisen osan: legendaarista MHM-peleistä, Tivi-lehdestä ja Fraktiosta tuttu saarnamies Mikko “Pekkis” Forsström on vaeltanut syvissä vesissä, etsien tarkoitusta ja merkitystä elämälleen. Kenties hän löytää lopulta etsimänsä valtion leivistä, valtakunnallisesta mediayhtiöstä Yleisradiosta, jossa hän on työskennellyt virkamiehenä ja ohjelmistokehittäjänä jo useiden kuukausien ajan!

Sankarimme on pitkän erämaavaelluksensa aikana menettänyt intonsa sekä yrittämiseen että softakonsultointiin, mutta onneksi edes webbikehityksen liekki palaa vielä kirkkaana hänen paatuneessa, mustassa sydämessään. Pekkis on poissaolonsa aikana katsonut syvälle fronttidevauksen kristallikallon silmiin ja nähnyt asioita, joita kenenkään kuolevaisen ei sopisi tietää. Tänään, yksinoikeudella Fraktion perjantaipresiksessä, hän kertoo teille näyistään ja fronttidevauksen tulevaisuudennäkymistä seuraavan 200 vuoden ajalle.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään hybridinä. Voit tulla presikseen paikan päälle toimistollemme Helsingin Kamppiin tai hypätä linjoille seuraamaan striimiä omalta koneeltasi klo 16 alkaen. Jos tulet paikan päälle, ilmoittaudu ennakkoon. Otamme vieraita rajallisen määrän. Tulethan paikalle vain terveenä.

Muita presiksiä

Perjantaipresis
Bitcoin – miten se oikeasti toimii?
Kasper Tontti
Perjantaipresis
Älysopimukset ja hajautettujen sovelluksien kehittäminen
Oliver Granlund
Perjantaipresis
Räätälöidyt näppäimistöt

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi