Fraktio

Itseohjautuvuuden rakenteet käytännössä

Miksi aiemmin hyvin toimineet rakenteet ja mallit eivät enää toimi? Maailma, jossa tarkka suunnittelu, vahva strategia, perinteiset johtamismallit, budjetointi, tavoiteasetanta ja bonusmallit sekä vuosikellot eivät enää tuotakaan hyviä tuloksia?

 

Moni ihminen ja yritys näkee, että muuttuvassa maailmassa nykyinen johtaminen ja tapa tehdä työtä natisee liitoksissaan. Yritykset kaipaavat uudenlaisia tapoja organisoitua työn ympärille.

Ratkaisuksi on ehdotettu itseohjautuvuutta. Miten tämä pitäisi ottaa käyttöön? Miksi moni yritys on lähtenyt poistamaan esimiehet ja luonut tilalle itseohjautuvia tiimejä? Onko itseohjautuvuudesta saatu kenties hyviä kokemuksia mutta tulokset ovat jääneet heikoiksi?

Tässä valmennuksessa pureudumme itseohjautuvan organisaation rakentamiseen. Käymme läpi itseohjautuvan organisaation rakenteita ja käymme keskustelua siitä millaisia rakenteita itseohjautuvassa organisaatiossa tulisi olla. Tämän lisäksi pureudumme yleisempiin sudenkuoppiin mitä itseohjautuvan mallin käyttöönotossa tapahtuu ja käymme läpi ratkaisuja niihin. Pohdimme myös johdon, esimiesten, työntekijöiden sekä tiimien rooleja.

Kenelle kurssi sopii?

Valmennus sopii sinulle, jos olet johtotehtävissä tai olet vastuussa yrityksesi johtamisesta tai sen kehittämisestä. Voit olla perustaja, toimitusjohtaja, HR-johtaja tai tiiminvetäjä.

Mukaan valmennukseen tarvitset:

  • Avoimen mielen
  • Suoritetun esitehtävän (kevyt)

Seuraavat valmennukset

Järjestämme kaksi samansisältöistä valmennusta. Kun ilmoittaudut valmennukseen, kerro kumpaan olet tulossa.

  1. Päivämäärä: 11.12.2020, sijainti: etävalmennus
  2. Päivämäärä: 22.1.2020, sijainti: etävalmennus

Agenda

09:00 Alustus
10:00 Keskustelu, työskentely
10:15 Tauko
10:30 Itseohjautuvuuden sudenkuopat
11:30 Loppukeskustelu

Sisältö

Puolen päivän aikana käymme läpi itseohjautuvuuden perusteita, itseohjautuvuuden eri tasoja, itseohjautuvuutta tukevia rakenteita, päätöksentekoa ja parvityöskentelyä sekä esimiehetöntä organisaatiota.

Ilmoittautuminen

Hinta on 495 €/hlö (+ alv). Jos haluat mukaan, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: valmennus@fraktio.fi.

Jos teitä on monta tai haluat oppia omassa rauhassa oman firmasi tyyppien kanssa, järjestämme mielellämme privaattikurssin teille sopivana ajankohtana, lähetä viesti!

Kouluttaja

Jesse Peurala

Koulutuksen vetäjänä toimii Fraktion perustaja, entinen toimitusjohtaja Jesse Peurala. Jesse on kiinnostunut jatkuvasta opppimisesta, yrityskulttuureista, johtamisesta sekä ohjelmistoliiketoiminnasta. Tällä hetkellä Jessen työrooleja ovat mm. yrittäjänä, hallituksen jäsen, neuvonantaja. Kaikki roolit liittyvät enemmän tai vähemmän yritysten ja ihmisten kestävään kasvuun. Kotona Jessen ajan vie kaksi lasta ja yksi tyttöystävä.

 

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Chief Experience Officer

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää