Hyppää sisältöön
Fraktio

Opi etäfasilitoinnin perusteet!

Olet varmasti pohtinut, kuinka fasilitoida palavereita ja työpajoja etänä. Miten minimoida turhaa palaverointia, tehdä yhdessä päätöksiä nopeasti ja priorisoida tehtäviä, jotka tuottavat oikeasti parhaiten arvoa? Kuinka pitää yllä hyvää energiaa ja osallistaa ihmiset ruutujen takana? Tervetuloa Etäfasilitoinnin perusteet -valmennukseen, jossa opit käytännön vinkkejä etäfasilitoinnissa onnistumiseen.

Ilmoittaudu mukaan

Jos haluat varmuutta palavereiden ja työpajojen vetämiseen etänä, niin hyppää valmennukseemme!

Etäfasilitoinnin perusteet -verkkovalmennus sopii kaikille, jotka fasilitoivat palavereita, työpajoja tai prosesseja etänä. Valmennuksen tavoitteena on nostaa asiantuntijoiden etäfasilitoinnin -osaamista ja varmuutta sekä saada työkaluja työn tueksi. Valmennuksessa saat lisäksi käyttöön menetelmäpohjia, joita voit hyödyntää työssäsi valmennuksen jälkeen.

Verkkovalmennuksessa opit

 • Miksi etätyö on tullut jäädäkseen ja miten etäfasilitointitaidot tulevat olemaan osa työtäsi tulevaisuudessa
 • Onnistu ymmärtämällä fasilitoinnin peruspilarit
 • Murra myytit ja omaksu etäfasilitoinnin mindset
 • Miten valitset juuri tarpeisiisi sopivan virtuaalialustan, työkalut ja valjastat ne käyttöösi
 • Mitä etäfasilitoinnissa on otettava huomioon
 • Työpajan luonteesta ja eri rooleista
 • Millaiset ice breaker harjoitukset toimivat parhaiten etänä
 • Kuinka suunnittelet hyvän palaverin tai työpajan
 • Miten luot on tavoitteelliseen työpajaan sopivat tehtävät
 • Mitä materiaaleja tarvitse ja miten valmistella ne
 • Kuinka osallistavilla tekniikoilla voit edetä nopeasti
 • Miten luot psykologisesti turvallisen ilmapiirin
 • Kuinka viestiä ja dokumentoida tuotoksista
 • Kuinka varmistat, että energia session aikana pysyy hyvänä
 • Miten toimia haastavissa ryhmätilanteissa
 • Kuinka etäfasilitoit tehokkaasti työpajan alusta loppuun
 • Mitä olisi hyvä ottaa huomioon etäfasilitoinnin jälkeen
 • Käytännön harjoitteita ja sapluunia etäfasilitointiin (työpajoihin ja palavereihin)

Tule mukaan oppimaan

Verkkokurssin voit toteuttaa omassa tahdissasi!

Ilmoittautuminen

Verkkokurssin kampanjahinta on 99 €/hlö (ale -50%). Hinta sisältää alv. 24%.  Jos haluat mukaan, ilmoittaudu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Jos teitä on useampi tai haluat räätälöidyn kokonaisuuden oman firmasi tyyppien kanssa, järjestämme mielellämme räätälöidyn yksityisvalmennuksen teille sopivana ajankohtana. Jos haluat lisätietoa valmennuksesta tai tiedustella räätälöityjä valmennuksia, ole yhteydessä joko meilitse valmennus@fraktio.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

Valmentajat

Valmentajana toimivat Fraktion Design Lead Vitali Gusatinsky ja Palvelumuotoilija Satu Heikinheimo.

 

 

Lupauksemme on, että tämän valmennuksen jälkeen koet olosi varmaksi erilaisissa työpajojen ja palavereiden fasilitointitilanteissa etänä.

Vitali Gusatinsky

“Tulet oppimaan tällä kurssilla konkreettisten asioiden lisäksi myös fasilitointimentaliteetin. Se tarkoittaa, että kurssin käytyäsi osaat suunnitella ja ennakoida työpajojen ja palavereiden kulkua, sekä ottaa tilanteet haltuun.”

Vitali on käyttäjälähtöisyysvelho! Hän on valmentanut fasilitointia, muotoilun menetelmiä kuin myös UX/UI-suunnittelua eri kokoisille yrityksille auttaen heitä menestymään ja omaksumaan ketteriä menetelmiä. Hän on suunnitellut käyttöliittymiä nuoresta asti ja toiminut mobiili- ja verkkopalveluiden pääsuunnittelijana esimerkiksi MTV Median, Maaseudun Tulevaisuuden, Visma Solutionsin ja Microsoftin hankkeissa. Vitali on luonut verkko- ja mobiilipalveluja yli 10 vuoden ajan ja tehnyt töitä maailman suurimpien brändien kanssa. Fraktion lisäksi Vitali on valmentanut Suomen arvostetuimmissa design-kouluissa.

Vitali Gusatinsky

Satu Heikinheimo

“Entäs jos voisit edistää sun tiimin hyvinvointia fasilitoimalla ketterästi työpajoja ja palavereita? Mietipä mihin kaikkeen se vaikuttaa?”

Satu on palvelumuotoilun asiantuntija ja muotoilun sanansaattaja. Hän on työskennellyt kehitys-, markkinointi- ja valmennustehtävissä eri toimialoilla kuten rekrytoinnissa, yrittäjyysohjelman johtajana, kehityspäällikkönä tila- ja arkkitehtipuolella kuin myös IT-alalla. Hän on opettanut muotoiluajattelua ja palvelumuotoilua eri alojen ammattilaisille HR-päälliköistä eri alojen yrittäjiin sekä fasilitoinut erilaisia projektien määrittely, aloitus ja ideointityöpajoja. Side hustlena Satu on toiminut usean vuoden juontaja-moderaattorina erilaisissa tapahtumissa ja fasilitoinut erilaisia keskusteluja ja ryhmätilanteita.

Satu Heikinheimo Fraktio

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat kuulla lisää valmennuksen sisällöstä tai pohdit, soveltuuko se itsellesi tai tiimillenne, pistä viestiä tai soita meille. Kerromme mielellämme lisää!

Jos haluatte oppia rauhassa tiiminne kesken, on räätälöity yksityisvalmennnus teille hyvä vaihtoehto. Järjestämme räätälöidyn yksityisvalmennuksen teille sopivana ajankohtana ja muotoilemme sen sisällön yhdessä sovittujen tavoitteiden pohjalta.

Satu Heikinheimo Fraktio

Satu Heikinheimo

Palvelumuotoilija

040 758 7805
satu.heikinheimo@fraktio.fi
Vitali Gusatinsky

Vitali Gusatinsky

Design Lead

040 85 9 2250
vitali.gusatinsky@fraktio.fi

Ilmoittaudu mukaan

*

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi