Fraktio

Jatkuva oppiminen on osa työtämme

Tärkeä osa kehittymistä ja jatkuvaa oppimista on tiedon jakaminen ammattilaisilta toisille. Opetamme sekä ammattilaisia että opiskelijoita. Koulutuksia vetävät samat fraktiolaiset, jotka oikeasti koodaavat työkseen.

Kysy yksityisvalmennuksista

Kovat osaajamme pehmeillä arvoilla ovat parhaita mahdollisia tiedon jakajia

Tärkeintä on mielestämme opetuksen ajantasaisuus ja käytännönläheisyys. Siksi valmennuksemme tapahtuvat pienryhmissä ja niiden sisältöä kehitetään jatkuvasti. Koulutustapahtumat räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan.

Kurssivalikoima

Fraktion Figma Advanced
Valmennus
Figma Advanced -etävalmennus

syys

Haluatko oppia jotain muuta?

Katso perjantaipresiksiäLaita meille viestiä

Kuuntelemme palautetta

Teemme kaikemme antaakseen vastinetta osallistujien ajalle

React Native

Käytiin monipuolisesti eri komponentteja läpi aloittaen perusteista. Osallistujat sai hyvin vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Apua sai hyvin helposti aina kun vain pyysi ja ongelmat saatiin ratkottua aika helposti.

Rankin React valmennus

Opetustahti oli hyvä ja pidin myös opetustyylistä. Arvostin erityisesti panostusta taustatarinaan koodailtavan sovelluksen osalta, se toi tehtävään sekä huumoria että mielenkiintoa, kun tehtiin kuitenkin jotakin konkreettista esimerkkiä koko ajan.

Rankin React valmennus

Oli hienoa oppia syitä koodin takana, eikä vain että pitää tehdä tietyllä tavalla. Reactin performanssiasiat, Immutable ja recompose olivat mielenkiintoisimmat jutut. Olen aina kammoksunut Reduxia, mutta eihän se ollutkaan niin paha.

UI/UX Valmennus

Harjoitukset tuntuivat käytännönläheisiltä. Oli myös hyvä, että niissä oli aikarajoitteet että vältettiin “analysis paralysis”-tyyppiset ongelmat suurimmilta osin.

UI/UX Valmennus

Kiva saada tärkeät perustiedot ja opetella käyttämään ilmaista työkalua. Jatkossa on vielä paljon opittavaa, mutta tästä sai inspiraatiota ja aloittamiseen tarvittavat työkalut.

UI/UX Valmennus

Valmennuksessa oli hyvä teoria/konkretia -suhde. Paljon jäi käteen ajatuksia mitä osaa käytännössä soveltaa projekteissa.

Kiinnostuitko?

Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi
Tuike Järvi

Tuike Järvi

Chief Experience Officer

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää