Hyppää sisältöön
Fraktio
Fraktiolaisia koulutuksessa

Jatkuva oppiminen on osa työtämme

Tärkeä osa kehittymistä on tiedon jakaminen ammattilaisilta toisille. Valmennuksiamme vetävät samat fraktiolaiset, jotka kehittävät digipalveluita työkseen.

Seuraavat valmennukset

Rakenna oma työrobottisi
Valmennus
Rakenna oma työrobottisi 31.5.

touko

Kaikki valmennukset

Design Sprint -etävalmennus

Design Sprint on vaiheittainen prosessi, jonka avulla pääset abstraktista ideasta konkreettiseen asiakkailla testattuun prototyyppiin. Tehokkaassa yhden päivän valmennuksessa opit, kuinka fasilitoida omia design sprinttejä käytännön harjoitteiden kautta.

Valmennus sopii sinulle, jos haluat oppia käyttäjälähtöisiä ketteriä menetelmiä. Et tarvitse suunnittelutaustaa tai teknistä osaamista.
Workshop etäaikana
Satu ja Vitali kouluttamassa

Etäfasilitoinnin perusteet -verkkovalmennus

Etäfasilitoinnin perusteet -verkkovalmennus sopii kaikille, jotka fasilitoivat palavereita, työpajoja tai prosesseja etänä. Valmennuksen tavoitteena on nostaa asiantuntijoiden etäfasilitoinnin -osaamista ja varmuutta sekä saada työkaluja työn tueksi. Valmennuksessa saat käyttöön menetelmäpohjia, joita voit hyödyntää työssäsi valmennuksen jälkeen. Valmennus on verkkokurssi, jonka voit suorittaa omaan tahtiisi.

Figman alkeet

Tällä verkkokurssilla opit käyttämään suunnittelutyökalu Figmaa omaan tahtiisi. Saat 1-4 päivässä tarvittavat taidot työkalun hallintaan hintaan 199 € (sis.alv). Et tarvitse aiempaa kokemusta, ainoastaan kiinnostusta ja valmiutta oppia suunnittelun saloja.

Figma ammattitasolla

Figma Advanced -kurssilla opetamme suunnittelun perusteita ja tuomme vaikeammatkin käsitteet maan pinnalle helposti ymmärrettäviksi. Aloitamme peruskäsitteistä ja rakennamme prototyypin palvelusta jonka rikastamme visuaaliseksi, rikkaaksi palveluksi.

Valmennus sopii sinulle, jos työskentelet IT-alalla ja haluat osata muotoilla konseptin konkreettiseksi, koodausvalmiiksi palveluksi.

Palvelumuotoilun perusteet

Palvelumuotoilulla tarkoitetaan palvelujen innovointia, suunnittelua ja kehittämistä muotoilun menetelmiä hyödyntäen. Palvelumuotoilun perusteet -valmennuksessa tiiminne oppii, kuinka hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä omassa työssään. Valmennuksessa saat valmiudet palvelumuotoilun hyödyntämiseen konsultointi- ja asiantuntijatehtävissä. Valmennuksen fokus on oppia ajattelemaan ongelmanratkaisua asiakas- tai käyttäjälähtöisesti. Et tarvitse aiempaa kokemusta palvelumuotoilusta.
Satu Heikinheimo

Suomen tehokkain UI/UX -valmennus

Kurssilla opetamme suunnittelun perusteita ja tuomme vaikeammatkin käsitteet maan pinnalle helposti ymmärrettäviksi. Opetamme käytännön kautta taitoja, joita jokainen voi soveltaa omassa työssään saman tien.

Valmennus sopii sinulle jos työskentelet IT-alalla ja haluat osata muotoilla konseptin konkreettiseksi, koodausvalmiiksi palveluksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta suunnittelussa.

Suomen rankin React-valmennus

Kiihkeässä ja käytännönläheisessä kahden päivän tehovalmennuksessamme koodaamme tuotantovalmiin ja A-laatuluokkaisen React-sovelluksen alusta loppuun opein ja välinein, joita voit sellaisenaan ja välittömästi ryhtyä soveltamaan työprojekteissasi.

Valmennus sopii sinulle, jos olet ohjelmistokehittäjä ja / tai devsigner, ja tulet tarvitsemaan Reactia ja muita ajanmukaisia fronttikehitysvälineitä työssäsi.

Valmennuksessamme saat kokemuksemme tiivistämät hedelmät hopealautasella ja vältät miinat, joihin olemme jo puolestasi astuneet!
react tietokoneella
Valmentajat tietokoneilla

GraphQL/Apollo

Tässä valmennuksessa opit rakentamaan rajapinta-arkkitehtuuria GraphQL:n parhailla käytännöillä. Olemme jakaneet valmennuskokonaisuuden 3 päivään: GraphQL:n perusteet, GraphQL ammattitasolla ja Apollo GraphQL Fontendissa. Voit osallistua jokaiseen valmennukseen tai valita sinulle ja osaamistasollesi sopivat aiheet. Valmennus sopii kokeneille devaajille, jotka haluavat laajentaa ymmärrystään rajapintakehityksestä.

React Native -valmennus

Kurssilla koodaamme intensiivisesti kahdessa päivässä sovelluksen, jossa hyödynnämme React Nativen tarjoamia rajapintoja. Tutustumme myös suosittuihin avoimen lähdekoodin moduuleihin.

Valmennus sopii sinulle, joka ymmärrät valmiiksi moderneja web-teknologioita ja tuoretta JavaScriptiä. Sinulla tulee olla Reactin perusteet hallussa, koska kurssilla keskitymme nimenomaan React Nativeen.
Rakenna oma työrobottisi

Rakenna oma työrobottisi

Valmennuksessa opit, kuinka rakentaa työrobotteja, jotka helpottavat ja automatisoivat työtäsi. Työrobotit taipuvat esimerkiksi tiedonhankintaan ja suorittavat yksinkertaisia tietokoneella tehtäviä töitä. Saat samalla kosketuksen ohjelmointikieli Pythoniin.

Valmennus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut automatisoimaan tehtäviä. Kurssin päätteeksi sinulla on toimiva työrobotti sekä tieto ja työkalut lähteä tekemään työrobotteja haluamaasi suuntaan. Et tarvitse kokemusta koodaamisesta. Riittää, että olet tottunut tietokoneen käyttäjä.

Itseohjautuvuuden rakenteet käytännössä

Tässä valmennuksessa pureudumme itseohjautuvan organisaation rakentamiseen. Käymme läpi itseohjautuvan organisaation rakenteita ja käymme keskustelua siitä millaisia rakenteita itseohjautuvassa organisaatiossa tulisi olla. Tämän lisäksi pureudumme yleisempiin sudenkuoppiin mitä itseohjautuvan mallin käyttöönotossa tapahtuu ja käymme läpi ratkaisuja niihin. Pohdimme myös johdon, esimiesten, työntekijöiden sekä tiimien rooleja.

Kysy lisää valmennuksistamme

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi