Tapahtuma

React 10 v + Web 30 v syklinen sisältösaittisaarna

Puhuja Mikko "Pekkis" Forsström

1.9.2023 maksuton Perjantaipresis

Mikko Forsström Mikko Forsström

Web täytti keväällä 30 vuotta ja React 10 vuotta. Isosti onnea molemmille!

Merkkipäivillä oli outo vaikutus Mikko "Pekkis" Forsströmiin, Tivistä ja Fraktion perjantaipresiksistä tuttuun maallikkosaarnaajaan. Pekkis katsoi sisäänpäin, käpristyi syvälle omaan kurttuiseen mieleensä ja herkistyi mietiskelemään alamme syklistä luonnetta.

Mietiskelystä sikisi ajatus uudesta tekkisaarnasta, ja ajatus tekkisaarnasta johti sankarimme kutkuttavan jännittävälle tutkimusretkelle webbi- ja etenkin fronttikoodauksen menneisiin ja tuleviin paradigmoihin, kirjastoihin ja sovelluskehyksiin. Tule kuulemaan, mitä Pekkis löysi. Esitys on sekä kansantajuinen että syvällisen teknologinen, joten tulosilta tarjoaa kaikille jotakin ja ei mitään kenellekään!

Saarna huipentuu interaktiiviseen lähtölaskentaan, jonka aikana Pekkis esittelee ja järjestykseenasettelee yksitoista erilaista metaframework-kirjasto-yhdistelmää. Hän kutsuukin kaikki vieraat ja kuuntelijat mukaan leikkimään PEKSU-BINGOA (katso ohje kuvasta). Voittaja palkitaan aidolla Gros Michel-banaanilla, tuolla vanhempiemme kielletyllä herkulla.

mega-countdown-2023-1