Tapahtuma

Räätälöidyt näppäimistöt

Perjantaipresis

Näppäimistöt ovat tietokoneiden yleistyttyä muuttuneet paljon asettelultaan mutta myös raudaltaan. 1900-luvun koodarit muistelevat miten hyviä IBM-näppäimistöt olivat samaan aikaan kun Apple lanseeraa uusiin MacBookeihin päivitetyn näppäimistön. Onko vanhassa vara parempi ja mitä vaihtoehtoja meillä on tänäpäivänä markettien gamer-tuotteiden sijaan?

Oliver Granlund rakensi ensimmäisen oman mekaanisen näppäimistön 2018 ja on siitä lähtien ollut syvällä räätälöityjen näppäimistöjen harrastuksessa. Tämän seurauksena on syntynyt mm. Finnish Mechanical Keyboard Community jota hän ylläpitää, sekä hänen itse suunnittelema näppäimistörunko nimeltään Neito. Presiksen tavoitteena on avartaa vaihtoehtoja ja auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopiva työväline.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään hybridinä. Voit tulla presikseen paikan päälle toimistollemme Helsingin Kamppiin tai hypätä linjoille seuraamaan striimiä omalta koneeltasi klo 16 alkaen.

Jos tulet tapahtumaan paikan päälle, ilmoittaudu ennakkoon. Otamme vieraita rajallisen määrän. Tulethan paikalle vain, jos olet terve, saanut kaksi koronarokotetta, sairastanut koronan vastikään tai käynyt testissä negatiivisin tuloksin edellisen vuorokauden aikana.