Tapahtuma

Kuinka johtaa muutosta digikehityksessä – tiimit ja toimintamallit kaiken keskiössä

Puhujat Satu Heikinheimo & Vitali Gusatinsky

23.3.2023 Webinaari

Webinaari-hero-3 Antti työskentelee pöydän ääressä

Miksi jotkut tiimit menestyvät paremmin kuin toiset? Vastaus on yksinkertainen: muutoskyvykkyyden ja toimintamallien ansiosta. Tiimien ja toimintamallien kehittäminen parantaa kilpailukykyä ja mahdollistaa kasvua, vaikka ympärillä tapahtuu jatkuvaa muutosta.

 
Tervetuloa torstaina 23.3. järjestettävään webinaariimme, jossa kuulet miksi ja miten johtaa muutosta digikehityksessä. Kerromme, miksi tiimien toimintamallien kehittäminen on hybridityön aikana kasvanut jopa tärkeämpään rooliin kuin substanssiosaamisen kasvattaminen. Webinaarista saat käytännön esimerkkejä muutoksen johtamiseen sekä asiakkaidemme kanssa testattuja ja hyväksi todettuja työkaluja sekä menetelmiä. 
 

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka johtavat digitaalisen liiketoiminnan kehitystä tai toimivat asiakaslähtöisessä palvelukehityksessä.

Webinaarista saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi muutosjohtaminen digikehityksessä on erityisen tärkeää juuri nyt?
  • Miten yhteistyön parantaminen niin tiimien kuin sidosryhmien välillä tuo nopeita säästöjä ja varmistaa, että tehdään järkeviä asioita?
  • Miten paremmin voivat tiimit tekevät parempia tuloksia?
  • Kuinka sisäiset toimintamallit ja asiakaslähtöisyys korreloivat keskenään?

Lisäksi:

  • Pääset tarkastelemaan organisaatiosi yhteistyön kypsyystasoa ja saat työkaluja, joilla voit kasvattaa sitä
  • Kuulet konkreettisia esimerkkejä, kuinka asiakaslähtöistä digikehitystä on tehty fiksummin ja kustannustehokkaammin tietoisten tiimien ja toimintamallien twiikkausten ansiosta

Tervetuloa mukaan!

Puhujat

Satu

Satu Heikinheimo, Strategic Design & Coaching, Fraktio

Satu on strateginen muotoilija ja valmentaja Fraktiolla. Hänen missionaan on luoda kestävää ja vastuullista tulevaisuutta muotoilun ja yhteistyömallien kautta. Satu on tunnettu tavastaan inspiroida näkemään uusia mahdollisuuksia niin liiketoiminnassa kuin toimintatapojen haastamisen kautta. Jokainen kehitysprojekti on aina muutosprojekti, ja Satu auttaa tiimejä onnistumaan. Hän on työskennellyt kehitys-, markkinointi- ja valmennustehtävissä eri toimialoilla, kuten rekrytoinnissa, yrittäjyysohjelman johtajana, kehityspäällikkönä tila- ja arkkitehtipuolella ja IT-alalla. Satu on opettanut muotoiluajattelua ja palvelumuotoilua eri alojen ammattilaisille HR-päälliköistä yrittäjiin sekä fasilitoinut erilaisia projektien määrittely-, aloitus- ja ideointityöpajoja. Lisäksi Satu on valovoimainen juontaja-moderaattori sekä kokenut fasilitoija.

 

Vitali-Gusatinsky

Vitali Gusatinsky, Design Lead, Fraktio

Vitalin missiona on muotoilla palveluja ja työnteon tapoja tulevaisuuskestäviksi. Hän on valmentanut fasilitointia, muotoilun menetelmiä kuin myös UX/UI-suunnittelua eri kokoisille yrityksille auttaen heitä menestymään, omaksumaan ketteriä menetelmiä ja tekemään tuloksia. Hän on suunnitellut käyttöliittymiä nuoresta asti ja toiminut mobiili- ja verkkopalveluiden pääsuunnittelijana esimerkiksi MTV Median, Maaseudun Tulevaisuuden, Visma Solutionsin ja Microsoftin hankkeissa. Vitali on luonut verkko- ja mobiilipalveluja yli 10 vuoden ajan ja tehnyt töitä maailman suurimpien brändien kanssa. Fraktion lisäksi Vitali on valmentanut Suomen arvostetuimmissa design-kouluissa.

Tapahtuma meni, mutta aihe kiinnostaa?

Jos haluat tutustua webinaarimme tallenteeseen ja materiaalipankkiin, lataa video itsellesi täältä.