Haemme kasvun tekijää

Etsimme kasvun ja myynnin ammattilaista osaksi osaavaa kasvutiimiämme

Fraktio-rekry-Myyjä
Fraktio on tänä kesänä 10-vuotisjuhliaan viettävä, valmentava digitaalisten liiketoimintaratkaisujen kumppani.  Kasvamme omilla ehdoillamme ja etsimme nyt joukkoomme arvomme jakavaa myynnin ja kasvun ammattilaista, joka saa työarkensa kiksit merkityksellisten kumppanuuksien rakentamisesta. 

Mitä työ sisältää?

Ensisijainen vastuualueesi on uusasiakashankinta ja siihen tähtäävät monipuoliset aktiviteetit aloitteiden tekemisestä tarjousprosessien läpivientiin. Toissijaisia vastuualueita, jos sellaisia kaipaat, löytyy vahvuuksiesi ja tiimin tarpeiden mukaan kaikilta kasvun osa-alueilta, asiakkuuksien tukemisesta markkinoinnin projekteihin tai vaikka CRM:n kehitykseen. 

Työpäivät sisältävät itsenäistä asiakkaisiin suuntautuvaa työskentelyä sekä asiantuntijoidemme osaamisen hyödyntämistä ja koordinointia menestyksekkäiden kokonaisratkaisujen muodostamiseksi. 

Millaista tyyppiä haemme?

Tunnet jo konsulttiliiketoimintaa ja sen kaupallisia raameja digitaalisten palveluiden kehittämisen kontekstissa aiemman kokemuksesi kautta. Äskeiseen viitaten ymmärrät alan teknologia- sekä humaanijargonia ja pystyt ylläpitämään keskustelua sekä Fraktion erityisasiantuntijoiden että asiakkaan bisneshahmojen kanssa.

Jatkuva oppiminen on meillä Juttu. OIet kiinnostunut oman ammattitaitosi lisäksi muotoilusta ja teknologiasta sekä ennen kaikkea halukas ja kyvykäs oppimaan lisää.

Ymmärrät myynnin perustekemisen, markkinoinnin ja muun pitkän aikavälin grindaamisen merkityksen tulevaisuuden myyntiputken näkökulmasta. Koet vahvaa omistajuutta kalenteristasi ja haluat itse vaikuttaa ajankäyttöösi.

Itseohjautuvuus oman työsi ympärillä sekä yhdessäohjautuvuus muiden fraktiolaisten kanssa aidosti matalahierarkisessa organisaatiossa on sinulle tuttu tai ainakin äärimmäisen kiinnostava konsepti.

Mitä ja millä tästä maksetaan?

Vapaudella. Tarjoamme aidosti matalahierarkisen teal-organisaation, jossa oman roolin omistajuus ja kehittäminen korostuvat. P.S. Meillä itseohjautuvuus ei tarkoita että olet yksin, eikä vapaus sitä, että seilataan tuurilla.

Pätevillä kollegoilla. Henkinen kotisi on kasvun tekijöiden joukossa, Kasvukonklaavissa, jossa toimit yhdessä myynnin ja markkinoinnin sekä design, devops, devaus- ja valmennuspalvelujen ammattilaistemme kanssa. Meillä koulutetaan taitoja, joita markkinalla tarjotaan, tukenasi on sitä kuuluisaa huippuosaamista.

Ajalla. Meillä on tasapainoa vaaliva työkulttuuri, jossa vapaa-ajalle riittää kaistaa. Liksa on kiinteä, ylitöistä ei saa kunniaa ja duunit olisi hyvä tehdä työajalla.

Euroilla. Osaamisestasi riippuen siinä viiden ja kuuden tuhannen nurkilla.

Eduilla. Tolkullinen tarjotin etuja eli about ne mitä muillakin ja lisää keksitään yhteistuumin.

Millaiseen kioskiin olisit tulossa?

Fraktio on valmentava kumppani, joka suunnittelee ja kehittää asiakkaidensa digitaalisia liiketoimintaratkaisuja sekä kouluttaa ja valmentaa asiantuntijoita muotoilun ja teknologian parissa. Tehtävämme on kehittää Suomen kestävintä konsulttiskeneä ja kantaa vastuu jäljestä, jonka jätämme maailmaan.

Tekijöidensä näköisenä ja omistamana organisaationa Fraktio on itse-sekä yhdessäohjautuva vastuullisten ammattilaisten joukko. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta etä- ja hybridityöskentely onnistuu myös.

Lue lisää Fraktiosta yrityksenä ja millaista meillä on olla töissä.

Kiinnostuitko?

Katso tulevien kollegojesi videoterkut ja vastaa samalla pariin kysymykseen matalalla kynnyksellä. Käsittelemme hakemukset RecRight-palvelussa. 

Hae paikkaa

Jos haluat kysyä lisää roolista, Fraktiosta tai rekryprosessista, pirauta Petterille.

Täytämme paikan sopivan tyypin löydyttyä.

Olemme rekrytauolla 18.-29.7. muutoin käsittelemme hakemuksia ja olemme tavoitettavissa myös kesällä. Kysy lisää positiosta ja meistä matalalla kynnyksellä!

 
Petteri Hellgren-3

Petteri Hellgrén

Chief Growth Officer

+358 45 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi