Vizor

Vizor tuo 3D-maailmat webiin

vizor-fraktio

Toimiala

WebVR

Palvelut

UX/UI-suunnittelu
Ohjelmistokehitys
ReactVR

Diginatiivit loikkasivat suoraan tekstin yli kuvalliseen viestintään. Juuri nyt sosiaalinen media elää videoissa, mutta tulevaisuus on 360-maailmassa. Vizor on kärkijoukossa tuomassa virtuaalimaailmoja verkkoon.

Vizor 360:lla rakennat helposti mukaansatempaavia 360 kuvia. WebVR ei ole ikinä ollut näin helppoa.

"Halusimme tehdä haasteellisia muutoksia ja rekrytointi oli hankalaa. Fraktiolta onneksi löytyi asiantuntevaa porukkaa, joka rohkeasti ohjasi alustan rewriten laadukkaasti maaliin and beyond."

jaakko manninen
Jaakko Manninen CTO, Vizor

Millaista on tehdä VR:ää?

Kysyimme projektissa mukana olleilta fraktiolaisilta, millaista oli hypätä VR:n maailmaan. Projekti sai kiitosta siitä, että pääsi tekemään haastavia juttuja kovien ammattilaisten kanssa – palkitsevaa, ennen kaikkea.

"Oli mahtava päästä tekemään teknisesti haastavia juttuja kokeneiden ammattilaisten kanssa. Käyttöliittymäsuunnittelu VR-ympäristössä tuo uudet haasteensa perinteiseen web-kehitykseen verrattuna. Uusien asioiden kanssa painiessa oli myös hienoa olla mukana projektissa, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä Googlen, Oculuksen ja WebVR-yhteisön kanssa."

Ville Mikkonen
Ville Mikkola Suunnittelija, Fraktio

"Oli hauska huomata, että VR on lopulta enemmän design-ongelma. Koodin puolesta on ihan sama, näytetäänkö asioita 2- vai 3-ulotteisena. Matriisimatematiikkaa tuli kyllä kerrattua!"

Henri Lahtinen
Henri Lahtinen Ohjelmistokehittäjä, Fraktio

Haastamista ja tehokkuuta

Kysyimme meidän tiimiläisiltä, mistä olitte erityisesn ylpeitä projektissa. Jokainen projekti opettaa kuitenkin aina jotain uutta. Tässä projektissa onnistuttiin uudistamaan vanhoja malleja ja saatiin puristettua projekti kasaan nopeasti ennen tärkeää deadlinea.

"Oli hienoa päästä heti alkumetreiltä osaksi core-tiimiä ja pystyä jakamaan tietämystään nopeasti kehittyvässä projektissa. Tarkoitus oli haastaa vanhoja näkemyksiä ja tuoda vahvasti meidän osaamista esille, jossa mielestäni onnistuttiin hyvin."

Ville Mikkola
Ville Mikkola Suunnittelija, Fraktio

"Oon ylpeä meidän nopeudesta. Saatiin kahdessa viikossa ensimmäinen tuotos puristettua ulos ja 1,5 kuukaudessa demo Facebookin F8-tapahtumaan."

Henri Lahtinen
Henri Lahtinen Ohjelmistokehittäjä, Fraktio