Visma Sign

Visma Sign säästää 90% allekirjoittamiseen kuluvasta ajasta

Visma Sign sähköinen allekirjoitus

Toimiala

Sovellukset ja ohjelmistot

Palvelut

UX/UI suunnittelu
Webkehitys
Rajapintakehitys
Vahva tunnistautuminen

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus on tullut jäädäkseen

Sähköinen allekirjoitus on viranomaisten hyväksymä tapa varmistaa, että asiointi tapahtuu nopeasti ja turvallisesti. Sen käyttö lisääntyy vuosi vuodelta. 

Visma Sign on työkalu sujuvaan sopimiseen. Sen avulla voi allekirjoittaa niin sopimuksia, pöytäkirjoja kuin valtakirjojakin. Allekirjoitettava dokumentti ladataan Visma Signiin ja allekirjoittajille lähetetään kutsut joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Lopuksi allekirjoittajan henkilöllisyys varmistetaan TUPAS-tunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

Fraktio-Referenssi-Visma-Sign-Wide-1

Yhteistyötä jo vuodesta 2016

Olemme rakentaneet Visma Sign -palvelua (ent. Onnistuu.fi) sen syntymästä lähtien. Vuonna 2016 aloitimme yhteistyössä Visma Solutions Oy:n kanssa uudistusprojektin, jossa koko järjestelmä on rakennettu modernille pohjalle. Palvelu sisältää monipuolisia rajapintoja, käytettäviä ja mobiiliystävällisiä näkymiä.

"Visma Sign on kehittynyt Suomen johtavaksi sähköisen allekirjoituksen palveluksi. Siitä iso kiitos Fraktiolle, jossa tekeminen ei ole sanahelinää vaan aitoa tekemistä."

Antti Larvala Kehitysjohtaja, Visma Solutions Oy
Fraktio-Referenssi-Visma-Sign-Two-image-1
Visma Signin käyttöliittymä toimii näppärästi myös mobiilissa.
Visma Sign_picture_charlesdeluvio
Sähköisen allekirjoituksen käyttö yleistyy jatkuvasti.

Visma Signin kehitystarina Perjantaipresiksenä

Visma Signin Harri Koponen ja Antti Larvala kertoivat Fraktion Perjantaipresiksessä, miten Visma Siginin tarina syntyi ja miten sähköisen allekirjoituksen kehitys on kokonaisuudessan edennyt. 

Mistä kaikki alkoi? Miten homma lähti rokkaamaan ja siirryttiin evankelioinnista tilaustoimintaan? Mihin tämä kaikki johtaa ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Katso perjantaipresis (28.4.2017).

Petteri Hellgren

Kysy lisää

Kaipaatko sparria ideaasi tai etsitkö kumppania projektiisi? Pirauta tai pistä viestiä, niin jutellaan, kohtaavatko tarpeemme.

Ota yhteyttä