Skipperi

Kulkupeli lainaan niin suurille kuin pienillekin vesiseikkailuille

Skipperi-desktop

Toimiala

Urheiluvälineiden vuokraus

Palvelut

UX/UI-suunnittelu
Webkehitys
React
Rajapintakehitys
Maksuliikenne

Veneilijäksi ilman omistusta

Skipperi mahdollistaa uuden tavan nauttia veneilystä ilman omistamisen päänvaivaa ja kustannuksia. Voit valita itsellesi ja taidoillesi sopivan kulkupelin sadoista veneistä ympäri Suomea ja vuokrata sen suoraan omistajalta.

Veneily kuuluu kaikille

Oletko halunnut tutkia Helsingin saaristoa ja pysähtyä piknikille jollekin romanttiselle luodolle? Entäpäs viedä kaverit ja perheen Liuskaluodon Skifferiin pizzalle? Skipperi tarjoaa myös kaupunkivenepalvelua, joka sisältää moottoriveneitä ja soutuveneitä kuukausi- ja kausimaksulla. Maksat vain kuukausimaksua ja polttoaineet kulutuksen mukaan, eikä sinun siis tarvitse huolehtia ollenkaan veneilyyn liittyvistä kuluista.

Skipperi_yamarin-57-1600x800

Älä seisota venettäsi laiturissa

Yksityisomisteiset veneet seisovat suurimman osan kaudestaan käyttämättömänä laiturissa. Skipperin avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivatkin ilmoittaa veneensä vuokralle. Ihan kenen tahansa matkaan ei venettä tarvitse antaa, vaan omistaja päättää kenelle, koska ja millä hinnalla haluaa venettään vuokrata. Skipperi markkinoi, hoitaa maksut ja rahaliikenteen, sekä todentaa vuokraajien henkilöllisyyden.

Prototyypistä liikkeelle

Skipperi on palveluna asiakkaalle yksinkertainen käyttää, mutta pinnan alla tapahtuu paljon. Normaalin verkkopalvelun toiminnallisuuksien lisäksi olennaista on mm. asiakkaan tunnistautuminen, kansainvälinen maksuliikenne ja rahansiirtelyn automatisointi.

"Palvelun ensimmäinen kesä oli pyörähtänyt käyntiin prototyyppimäisellä MVP-toteutuksella. Sen jälkeen Skipperille on tehty parin vuoden mittaan paljon laadullisia taikoja eli teknisemmin sanottuna refaktorointia. Nykyään palvelu pyörii rajapinnoin ja erillisellä React-frontilla."

IMG_0644_Panu2-1200x837
Panu Leppäniemi CTO, Skipperi

Jatkokehitystä luvassa

Ensi kaudella kokonaisuutta tullaan maustetaan koneoppimisella ja natiiviapplikaatiolla, jolloin palvelua on entistä helpompaa käyttää juuri siellä, missä tarve on.

"Working with Fraktio has been very welcoming. At the office, in Slack, on phone, in meetings, communication was a bliss.

We are in a business where requirements need to be discovered, understood together and where design and UX falls into place when we make the product. Working spirit, competence and willingness to understand and make shit happen has been fantastic and i wish i could always work with such smart and forward looking people.

Even though life at Skipperi is hectic, somewhat unplanned and always heavily on the move, Fraktio has been a backbone to rely on. Always knowing technology will be there, will work and has our back and best for our customers is somewhat calming in a crazy startup world."

Roy Frijters Skipperi
Roy Frijters Partner, Skipperi
Petteri Hellgren

Haluatko kuulla lisää?

Kaipaako projektisi kumppania kehitykseen? Lähetä meille viestiä ja jutellaan, kohtaavatko tarpeemme.

Ota yhteyttä