Pihlajalinna

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää

Pihlajalinna

Toimiala

Terveydenhuolto

Palvelut

Webkehitys
UX/UI-suunnittelu

Pihlajalinna tarjoaa asiakkailleen laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja  ympäri Suomea. He rakentavat palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas.

Yhtenä tiiminä

Olemme osana Pihlajalinnan omaa digitiimiä kehittäneet heidän verkkopalveluitaan kuten ajanvarausta ja Oma Pihlajalinna -palvelua. Tärkeä lähtökohta on ollut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen. Asioita vietiin eteenpäin Pihlajalinnan oman toimintatavan mukaan, jolloin olimme luonnollinen osa heidän tiimiään.

Pihalajalinna_kylässä_fraktiolla

"Osaaminen korostuu kun tehdään pienellä porukalla ja kun pitää saada asioita nopeasti aikaiseksi. Fraktiolaiset ovat siistejä tyyppejä ja erilaisia. Hyvä ryhmä."

juho_Koponen_pihlajalinna
Juho Koponen Director of Digital Health Services, Pihlajalinna
"Mitä tulee ihmisiin, niin kyllähän se ratkaisee tosi paljon millainen fiilis tulee ihmisistä. Ja meillähän on ollut hauskaa. Toinen juttu on myös osaaminen. Kyllä sen nopeasti huomaisi, jos joku ei osaa tai ei ole riittävää osaamista siihen nähden mitä ollaan tekemässä. Se ei ole ollut teidän kanssanne mikään ongelma."
tarja_niinisalo_pihlajalinna
Tarja Niinisalo Development Manager, Pihlajalinna

Fraktion rooli

Hanke käynnistettiin osaltamme hyppäämällä liikkuvaan monitoimittajajunaan. Hätäapu muuttui pian kaikenkattavaan ja pitkäjänteiseen ohjelmistokehitykseen ja suunnitteluun, joka kattaa niin frontend, backend, kuin devops ja natiivipuolen kehitystyötä, sekä visuaalisen ilmeen suunnittelua. Kehitimme myös analytiikkaa ja täten bisnespuolen läpinäkyvyyttä. Kriittisten ajanvaraus- ja potilastieto-osioiden lisäksi edistimme perinteisempää staattisen sisällön julkaisumenetelmiä ja integraatioita. Terveysalan järjestelmät vaativat ymmärrystä integraatioiden kehittämisestä, ja ponnisteluja etenkin potilastietojen turvallisuuden varmistamiseksi.

"Yhdessä on hyvä tehdä töitä, koska Fraktion tapa tehdä töitä istuu niin hyvin Pihlajalinnan arvoihin: eettisyyteen, ennakkoluulottomuuteen ja energisyyteen.

Etenkin eettisyys näkyy siinä että ette ajattele omaa etuanne vaan olette tosi asiakaslähtöisiä. Teidän aloitteestanne usein nostetaan esille asioita, jotka olisi meidän kannaltamme kannattavaa tehdä."

tarja_niinisalo_pihlajalinna
Tarja Niinisalo Development Manager, Pihlajalinna

"Laaja domain, leveä codebase ja eri yrityksistä koostuva tiimi tarjosivat mukavasti haastetta, kun hyppäsin mukaan projektiin. Tiimistä on nopeasti kuitenkin sulautunut ihana joukkue, jossa yritysten välisiä rajoja ei tunneta. On makeeta tunkata asiakkaan kannalta bisneskriittistä projektia!"

Jaani Leskinen
Jaani Leskinen Ohjelmistokehittäjä, Fraktio

Toimintatapojen sparrausta

Sovelluskehityksen ja -ylläpidon lisäksi tapanamme on myös ohjata työn tekemistä kullekin asiakkaalle sopivaan suuntaan, ja yksi vastuualueistamme on täten myös työtapojen ja työympäristön kehittäminen. Koska järjestelmän loppukäyttäjiä ovat niin terveyspalvelujen asiakkaat, lääkärit, markkinointikoneisto ja hallinnolliset henkilöt, on tekemisessä huomioitava useita lähtökohtia, erilaista osaamista ja työskentelytapoja. Tavoite on kuitenkin kaikilla sama: terve loppuasiakas.

Petteri Hellgren

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä ja jutellaan. Voimme jakaa työkaluja ketterään tekemiseen jo ensimmäisessä tapaamisessa.