Kyyti

Kyyti tarjoaa kaikki liikkumisen muodot samassa alustassa

Kyyti_ihmiset

Toimiala

Kuljetusvälitys

Palvelut

Mobiilikehitys
React Native

Kyyti on suomalainen älykkään liikenteen MaaS-palvelu (Mobility as a Service), joka kokoaa yhteen liikenneoperaattoreita, yrityksiä ja julkisia tahoja.

Kyyti tarjoaa asiakkaidensa kautta kuluttajille aiempaa tehokkaampia, helpompia ja ympäristöystävällisempiä liikkumisen palveluita. Sovelluksen hienous on automatisoitu kyytien yhdistely, jonka avulla voidaan tarjota palvelua perinteisen joukkoliikenteen ja taksin välimaastoon.

Kyyti_Fraktio

Helppoutta asukkaille

Kansainvälisen Kyyti Groupin kotimaiset asiakkaat ovat kuntia, jotka haluavat tarjota asukkailleen mahdollisuuden helppoon liikkumiseen ilman omaa autoa. Mainio esimerkki palvelusta on Porvoon Kyläkyyti. Porvoossa palvelu on suunnattu nuorille helpottamaan itsenäistä liikkumista harrastuksiin. Kuka tahansa porvoolainen voi halutessaan käyttää palvelua.

"Haluamme mahdollistaa sen, että paikallinen taho voi tarjota asukkaille järkevän järjestelmän, jotta kaikki löytyy yhdestä paikasta."

osma_ahvenlampi_kyyti
Osma Ahvenlampi Chief Product Officer, Kyyti

Kyyti mullistaa maaseudun henkilökuljetukset

Kyyti on mukana Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n kunnianhimoisessa KaikkiKyytiin.fi -hankkeessa, jossa aiotaan mullistaa maaseudun henkilökuljetukset jo olemassa olevalla tekniikalla. Syksyllä startannut hanke etenee hyvää vauhtia ja mukana on jo useita kuntia.

Palvelun avulla paikalliset asukkaat saavuttavat paremmin tarjolla olevia liikkumisen mahdollisuuksia, paikalliset pienet kuljetusyrittäjät tavoittavat helpommin asiakkaita sekä paikalliset kaupat ja palvelut voivat palvella asiakkaitaan paremmin. Yhteistoiminta myös todennäköisesti vähentää muutto- ja asiointiliikettä suurempiin asutuskeskuksiin mikä taas auttaa säilyttämään palvelut ja kaupat haja-asutusalueilla.

"Palvelun avulla kaikki voittavat – paikalliset yrittäjät, paikalliset liikennöitsijät, kuluttajat ja kunnat."

osma_ahvenlampi_kyyti
Osma Ahvenlampi Chief Product Officer, Kyyti
Kyyti-1
Kyyti-2

Fraktiolta näkemystä, kokemusta ja joustavuutta

Kyydillä herättiin tarpeeseen, jossa oma tiimi tarvitsi vahvistusta ja lisäkäsiä. Fraktion kehittäjät tulivat mukaan Kyydin devaustiimiin tarjoten näkemystä ja kokemusta kiireisimmän kehitysvaiheen ajaksi.

Meille Fraktiolla toimiala ja kokonaisuus olivat hyvin mielenkiintoisia. Oli haastavaa ja palkitsevaa ratkoa se, miten saadaan koko matkaputki maksamiseen asti hoidettua yhdellä sovelluksella.

"Meiltä lähdettiin liikkeelle tarpeesta lisäkäsiin, sillä oma voima ei riittänyt. Fraktiolta löytyi tämän lisäksi näkemystä siihen, että prosessi saatiin toimimaan hyvin."

osma_ahvenlampi_kyyti
Osma Ahvenlampi Chief Product Officer, Kyyti
Petteri Hellgren

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua mobiilisovelluksenne suunnitteluun tai toteutukseen? Laita viestiä ja jutellaan, miten Fraktio voisi olla teille avuksi. 

Ota yhteyttä