Hyppää sisältöön
Fraktio

Fraktio <3 React

 

Me fraktiolaiset teemme ensiluokkaisia verkkopalveluja. Viime vuosina olemme tehneet niitä paljon Reactilla, koska React on aivan ihana ja tykkäämme siitä tosi paljon!

React on osoittautunut poikkeuksellisen disruptiiviseksi teknologiaksi verkko- ja mobiilipalvelujen rakentamisessa. Reactin ansiosta olemme paljon tehokkaampia ja onnellisempia.

Kolikon kääntöpuolena meidän on oltava alati valppaana: tekniikka kehittyy hurjaa vauhtia, ja olisi helppoa pudota kelkasta. Fraktiolta löydät nohevimmat ja tiedoltaan aina ajantasaiset React- ja React Native-osaajat. Tarvitset sitten koodausta, koulutusta, konsultointia tai evankelisointia, tiedät kenelle soittaa!

 

Mikä React on?

React on pieni ja sievä JavaScript-kirjasto käyttöliittymien rakentamiseen. Se on helppo oppia, vauhtiin pääsee tunneissa.

Pelkällä käyttöliittymäkirjastolla ei kuitenkaan vielä tehdä kokonaista verkkopalvelua. Kun ihmiset puhuvat Reactista, he tarkoittavat aikuisten oikeasti ”Reactia”, React-kirjaston ympärille syntynyttä ekosysteemiä. Se on vähän isompi pala purtavaksi!

 

Miksi me pidämme Reactista?

Reactilla on mukavaa tehdä verkkopalveluita. Se saa koodarin nauramaan. Asiakkaammekin nauravat koko matkan pankkiin, laskiessaan säästämiään pennosia. Reactilla on nimittäin paitsi kivaa, myös tosi nopeaa ja tehokasta tehdä verkkopalveluja!

Ero vanhaan maailmaan on hämmästyttävän suuri. Webin kaksikymmentäviisivuotisen historian ajalta ei löydy montaa yhtä järisyttävää käännekohtaa.

 

Mitä kaikkea Reactilla tehdään?

Reactilla koodataan verkkopalveluja. React Native:lla toteutetaan natiiveja sovelluksia Androidille ja iPhonelle. React VR:llä toteutetaan VR- ja AR-kokemuksia.

Perhe kasvaa, ja yhteisen pohjan ansiosta yhtäällä tehtyä ja opittua voidaan tehokkaasti hyödyntää toisaalla. Synergiaedut kehityksessä ovat ilmeiset.

 

Missä me käytämme Reactia?

Rouskutamme ylpeinä omaa koiranmuonaamme. Käytämme Reactiä melkeinpä jokaisessa uudessa projektissamme, olemme tehneet niin jo vuosia. Vanhoihinkin hankkeisiin tuuppaamme sen aina kun se on järkevää ja mahdollista!

Reactilla koodaamisen lisäksi tykkäämme myös puhua ja kirjoittaa aiheesta. Katso alas, niin löydät söpöjä kuvalinkkejä React-aiheisiin juttuihin sivuillamme!

Kannattaa myös katsoa kuinka Pekkis ja Syffe kävivät aikanaan puhumassa Storybookista englanniksi HelsinkiJS:ssä.

 

Ketkä muut käyttävät Reactia?

Facebook on Reactin keksijä. Ette varmaan ylläty, kun kerromme, että sekä itse Naamakirja että Instagram käyttävät sitä. Niin käyttävät myös Netflix, Airbnb, WhatsApp, NHL, New York Times, Dropbox ja Verkkokauppa.com, vain muutamia keskisuuria toimijoita mainitaksemme.

Kärjistäen voisi todeta, että herran vuonna 2019 kaikki ja kaikkien äidit käyttävät jo Reactia. Sinunkin varmaan pitäisi!

Ota yhteyttä

Fraktion legendaariset valmennukset

react tietokoneella
Sivu
Suomen rankin React-valmennus
Sivu
React Native -valmennus
Sivu
Suomen tehokkain UI/UX -valmennus

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi