Webkehitys

Kovaa osaamista ja pehmeitä taitoja, joista syntyy loistavia verkkopalveluita

Fraktio-Palvelut-Webkehitys

Selainpohjaisia sovelluksia

Sytymme webkehityksessä toteutuksista, joissa saamme laittaa osaamisemme likoon. Meiltä onnistuu modernit integraatiot, vahvat tunnistautumispalvelut sekä monimutkaisemmatkin kokonaisuudet.

Webkehitys-fraktio

Monipuoliset ja laajat toteutukset

Asiointipalvelujen ertyispiirteet sekä palvelujen skaalaaminen ovat meille tuttua. Animaatio- ja Design System -osaajamme auttavat, jos tavoitteena on päräyttävät visuaaliset toteutukset tai designtyön yhtenäistäminen.

Vaikka arjessa vain harva ostaja osaa sitä vaatia, meillä otetaan aina projektissa lähtökohtaisesti huomioon saavutettavuus ja tietoturva sekä tietosuoja-asiat.

Insight360-webkehitys

Verkkosovellus taipuu moniin tarpeisiin

Verkkosovelluksen yksi hyödyistä on, että se toimii monien erilaisten laitteiden kanssa. Se on helppo ottaa se käyttöön ilman latauksia, ja se saavuttaa yleisönsä, koska on löydettävissä verkosta. 

Teemme usein verkkopalveluja, jotka rakentuvat käyttäjälle monesta eri tasosta ja sovelluksia, jotka toimivat eri alustoilla. Suurten datamäärien esittäminen ja lajittelu on usein läsnä projekteissamme.

Kysy lisää webkehityksestä

 

 

Tutustu projekteihimme

Miksi webbikehitystä Fraktiolta?

Vahva osaaminen ja pitkä kokemus

Meillä on yrityksenä 10 vuoden kokemus verkkosovellusten kehittämisestä ja osalla asiantuntijoistamme jopa enemmän vuosia takana sen parissa. Olemme työskennelleet johtavina asiantuntijoina komponenttipohjaisissa web-sovelluksissa Fraktion alusta asti ja valmentaneet aihetta. Kokemusta on karttunut vuosien saatossa useista erilaisista teknologioista ja ympäristöstä.

Kestävät ratkaisut

Teemme kehitystyössä ratkaisuja aina tulevaisuus mielessä. Toteutuksemme ovat aina toimittajariippumattomaksi suunniteltuja kokonaisuuksia, joten palveluanne ei tarvitse lukita yhden toimijan varaan hamaan tulevaisuuteen asti. Uskomme, että se tuo joustavuutta yhteistyöhön.

Projekteja lähestymme aina myös liiketoiminnan tavoitteiden näkökulmasta, ei pelkästään teknologia edellä, koska näin varmistetaan kestävämmät ratkaisut. 

Avoin lähdekoodi

Suosimme teknologioita, joissa on vahva yhteisön tuki ja jotka eivät vaadi lisenssimaksuja. Suositut ja standardit avoimen lähdekoodin ratkaisut tuovat tuovat varmuutta kehitykseen pitkällä aikavälillä. Avointa lähdekoodia on mahdollista käyttää ja muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Oikein hyödynnettynä se myös vähentää ohjelmiston kustannuksia niin kehitys- kuin ylläpitovaiheessa.

Satu ja Petteri työskenteltevät Fraktion toimistolla
Meille tärkeää on läpinäkyvyys ja avoin kommunikaatio. 
Fraktio x SDN - Future of Your Design Career-36
Jaamme osaamistamme mm. valmennusten ja tapahtumien kautta. Kuvassa suunnittelijamme Lauri Lännenmäki.
Valmennus

Valmentamalla teemme itsestämme tarpeettomia

 Autamme yritystänne syventämään ymmärrystänne digitaalisten palveluiden rakentamisesta. Tuomme osaamistamme tiimeihinne ja valmennamme mm. modernia fronttikehitystä räätälöidysti organisaatioille.

Lue lisää

Fraktio-Palvelut-Ohjelmistokehitys-Petri-Petteri

Kysy lisää osaamisestamme

Onko sinulla projekti, johon etsit sparraavaa kumppania? Laita viestiä Petterille. Meillä palavereissa on mukana aina myös Dev Leadimme Petri tai joku muu kehittäjistämme, kun määrittelemme projektia. 

Ota yhteyttä