Webkehitys

Kovaa osaamista ja pehmeitä taitoja, joista syntyy loistavia verkkopalveluita

Fraktio-Palvelut-Webkehitys

Selainpohjaisia sovelluksia

Sytymme webkehityksessä toteutuksista, joissa saamme laittaa osaamisemme likoon. Meiltä onnistuu modernit integraatiot, vahvat tunnistautumispalvelut sekä monimutkaisemmatkin kokonaisuudet.

Webkehitys-fraktio

Monipuoliset ja laajat toteutukset

Asiointipalvelujen ertyispiirteet sekä palvelujen skaalaaminen ovat meille tuttua. Animaatio- ja Design System -osaajamme auttavat, jos tavoitteena on päräyttävät visuaaliset toteutukset tai designtyön yhtenäistäminen.

Vaikka arjessa vain harva ostaja osaa sitä vaatia, meillä otetaan aina projektissa lähtökohtaisesti huomioon saavutettavuus ja tietoturva sekä tietosuoja-asiat.

Insight360-webkehitys

Verkkosovellus taipuu moniin tarpeisiin

Verkkosovelluksen yksi hyödyistä on, että se toimii monien erilaisten laitteiden kanssa. Se on helppo ottaa se käyttöön ilman latauksia, ja se saavuttaa yleisönsä, koska on löydettävissä verkosta. 

Teemme usein verkkopalveluja, jotka rakentuvat käyttäjälle monesta eri tasosta ja sovelluksia, jotka toimivat eri alustoilla. Suurten datamäärien esittäminen ja lajittelu on usein läsnä projekteissamme.

Kysy lisää webkehityksestä

 

 

Yhteisiä onnistumisia asiakkaiden kanssa

Fraktion tekeminen on ollut rehellistä ja paneutunutta, älykästä ja rauhallista ja siihen on voinut luottaa. Tämä on ollut ylivoimaisesti parasta koko yhteistyössä eikä tätä voi saada muualta. Tekijöitä oikeasti kiinnostaa asiakas ja projekti. He välittivät siitä kokonaisuutena.

Jaakko Kaartinen
Jaakko Kaartinen Director of Research, Insight360

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten tiimi tuo oma-aloitteisesti ja itseohjautuvasti asioita esille. He ovat huomioineet kokonaiskuvan myös oman osa-alueensa ulkopuolelta, jotta olemme saaneet aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Milka
Milka Virta Development Manager, Digitaaliset palvelut, Mehiläinen

Miksi webbikehitystä Fraktiolta?

Fraktio-falcon
Vahva osaaminen ja pitkä kokemus

Meillä on yrityksenä 10 vuoden kokemus verkkosovellusten kehittämisestä ja osalla asiantuntijoistamme jopa enemmän vuosia takana sen parissa. Olemme työskennelleet johtavina asiantuntijoina komponenttipohjaisissa web-sovelluksissa Fraktion alusta asti ja valmentaneet aihetta. Kokemusta on karttunut vuosien saatossa useista erilaisista teknologioista ja ympäristöstä.

Fraktio-falcon
Kestävät ratkaisut

Teemme kehitystyössä ratkaisuja aina tulevaisuus mielessä. Toteutuksemme ovat aina toimittajariippumattomaksi suunniteltuja kokonaisuuksia, joten palveluanne ei tarvitse lukita yhden toimijan varaan hamaan tulevaisuuteen asti. Uskomme, että se tuo joustavuutta yhteistyöhön.

Projekteja lähestymme aina myös liiketoiminnan tavoitteiden näkökulmasta, ei pelkästään teknologia edellä, koska näin varmistetaan kestävämmät ratkaisut. 

Fraktio-falcon
Avoin lähdekoodi

Suosimme teknologioita, joissa on vahva yhteisön tuki ja jotka eivät vaadi lisenssimaksuja. Suositut ja standardit avoimen lähdekoodin ratkaisut tuovat tuovat varmuutta kehitykseen pitkällä aikavälillä. Avointa lähdekoodia on mahdollista käyttää ja muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Oikein hyödynnettynä se myös vähentää ohjelmiston kustannuksia niin kehitys- kuin ylläpitovaiheessa.

Kehittäjät juttelevat sohvalla

Kehitämme ketterillä menetelmillä. Yleensä menetelmistä käytössämme on Scrum, Kanban tai niiden yhdistelmät.

Fraktio x SDN - Future of Your Design Career-36
Jaamme osaamistamme mm. valmennusten ja tapahtumien kautta. Kuvassa suunnittelijamme Lauri Lännenmäki.
Valmennus

Valmentamalla teemme itsestämme tarpeettomia

 Autamme yritystänne syventämään ymmärrystänne digitaalisten palveluiden rakentamisesta. Tuomme osaamistamme tiimeihinne ja valmennamme mm. modernia fronttikehitystä räätälöidysti organisaatioille.

Lue lisää valmennuksista

Fraktio-Palvelut-Ohjelmistokehitys-Petri-Petteri

Kysy lisää osaamisestamme

Onko sinulla projekti, johon etsit sparraavaa kumppania? Laita meille viestiä! Meillä palavereissa on mukana aina Dev Leadimme Petri tai joku muu kehittäjistämme, kun määrittelemme projektia. 

Ota yhteyttä