Mobiilikehitys

Teemme mobiilisovelluksia, joita ihmiset oikeasti tykkäävät käyttää

Fraktio-Palvelut-Ohjelmistokehitys-Mobiilikehitys-1

Räätälöityjä sovelluksia käyttäjien tarpeisiin

Autamme suunnittelemaan ja rakentamaan mobiilisovelluksia, jotka tukevat tavoitteitanne ja saavat käyttäjät ihastumaan. Olemme usein kumppanina sovelluskehityksen jokaisessa vaiheessa aina konseptin validoinnista sovelluskaupassa julkaisuun asti tarpeiden mukaan.

Mistä meidät tunnistaa?

GraafisetElementit

Modernit teknologiat

Kehitämme mobiilisovelluksia lähtökohtaisesti web-teknologioihin perustuvalla React Nativella. Teknologian yhtenä vahvuutena on, että sillä voidaan toteuttaa sekä IOS että Android -sovellukset. Samaa sovellusta ei tarvitse kehittää kahdelle alustalle erikseen.

GraafisetElementit-1

Kokemus ja erityisosaaminen

Monien mobiilisovellusten ja kokemuksen kautta meillä löytyy ymmärrystä ruutukoista, interaktiomekanismeista, suorituskyvystä ja erilaisten laitteiden sekä selainten kirjosta, jotka on hyvä ottaa huomioon mobiilikehityksessä. Suunnittelussa ja kehityksessä otamme aina huomioon tietoturvallisuuden tietosuojan ja saavutettavuuden.

GraafisetElementit-2

Samalla tiimillä koko sovellus

Mobiilikehitys tarvitsee taustalleen lähes aina backend- ja integrointityötä. Vahva full stack -osaamisemme ansiosta voimme samalla tiimillä hoitaa koko sovelluksen suunnittelun ja tuotannon alusta loppuun.

Tutustu referensseihimme

Mobiilisovellus on luonteva ratkaisu moneen tilanteeseen

Mobiilisovelluksen rakentaminen on kannattavaa, jos palvelusi luonne hyötyy sen erityisominaisuuksista. Haluatko hyödyntää notifikaatioita ja saada nopean kontaktin käyttäjään? Hyödyntääkö palvelusi toimintalogiikka paikkatietoja? Tai haluatko kohdentaa sovelluksesi nuoremmalle yleisölle? Jos kyllä, kannattaa mobiilisovellusta harkita.

Meiltä löytyy kokemusta kauppa-alustoista ja kaupallistamisen tavoista. Autamme mielellämme projektin eri vaiheissa.

Kysy lisää

Tiimityöskentelyä Fraktiolla.
Ohjelmistokehitys on tiimityötä. Kuvassa kehittäjämme Martti ja suunnittelijamme Lauri työskentelevät yhteisen projektin parissa.
Fraktio-Palvelut-Ohjelmistokehitys-Mobiilikehitys_ti_2
Fraktio tekee mobiilisovellusten ohjelmistokehitystä. Lisäksi testaamme ja suunnittelemme sovellustan käyttöliittymiä.
Valmennus

Osoitamme osaamisemme jakamalla sitä

Olemme olleet asiantuntijoina React Native -kehityksessä teknologian alusta asti. Jaamme osaamistamme jatkuvasti tiimeissä ja valmennamme räätälöidysti React Nativea sekä muuta teknistä kehitystä.

Lue lisää ja ota yhteyttä, jos tarvitset käytännönläheistä koulutusta devaajilta devaajille.

Lue lisää

Petteri Hellgren

Kysy lisää Petteriltä

Pohditko, olemmeko oikea kumppani teidän projektiinne? Jutellaan ja selvitetään yhdessä. Meiltä mukana keskusteluissa on myös aina kehittäjämme.

Ota yhteyttä