Fraktio
Mikä on DevOps meillä?

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet, mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur, praesent commodo cursus.

Infra koodina

DevOps (development ja operations) on ketterä toimintamalli tehokkaaseen verkkopalveluiden tuottamiseen. Devopsin ytimenä on turhien työvaiheiden karsiminen ja kaiken toistuvan automatisointi. Käytännön tasolla devopsit ovat monesti mukana toimintatapojen muutttamisessa, uusien ratkaisujen kehittämisessä tai vaikka hyväksi todettujen työkalujen käyttöönotossa.

Voimaannenutaan tiimi

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec sed odio dui. Donec sed odio dui. Sed posuere consectetur est at lobortis. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Jatkuva kehitys

DevOpsin avulla voidaan automatisoida monet ohjelmistokehitykseen ja testaamiseen liittyvät toiminnot kuten paketointi, laadunvarmistus ja julkaisu. Tämä mahdollistaa sen, että kehitystyö on helpompaa ja tiimillä on enemmän aikaa keskittyä kehitystyöhön.

Pitkäjänteisesti mukana

Meiltä saat pilvi- ja tukipalvelua joko kätevästi kuukausihinnoiteltuina paketteina tai pilvikonsultointina tarpeesi mukaan, jolloin kokonaisvastuu palvelusi pilvioperoinnista säilyy sinulla. Halusitpa siirtää nykyisen tuotantoympäristösi ja -palvelusi pilveen, rakentaa sovellukseni suoraan pilvipalveluiden päälle tai kontittaa (dockeroida) palvelusi, me voimme auttaa.

Fraktio DevOps

Ensiluokkaista lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nullam id dolor id.

Arkkitehtuuri
Monitorointi
Jatkuva testaus
Suorituskyky
Tietoturva
Seuraava Palvelu

Valmennus

Valmennus

Asiakkaan sanoin

“Näillä jätkillä selkeesti just sellanen osaaminen ja näppituntuma näihin hommiin mitä kaivattiin! Uskon että päästään etenemään aikamoisella vauhdilla ja saadaan hyvää jälkeä aikaiseksi!”

Verkkokauppa.com

“Visma Sign on kehittynyt Suomen johtavaksi sähköisen allekirjoituksen palveluksi. Siitä iso kiitos Fraktiolle, jossa tekeminen ei ole sanahelinää vaan aitoa tekemistä.”

Antti Larvala

Visma Solutions Oy, Visma Sign

Palvelut pilvessä

Monet työkalut vaativat pilvikohtaisia ratkaisuja. Jottei palvelu olisi sidottu vain tiettyyn pilvipalveluun, pyrimme käyttämään työkaluja, jotka toimivat pilvialustasta riippumatta. Tällä mahdollistamme sen, että asiakas voi tarpeen tullen siirtää palvelun pilvestä toiseen. Tunnemme merkittävät palveluntarjoajat ja teemme mielellämme töitä niiden kaikkien kanssa. Joskus asiakkaalle on tärkeää tietyn ympäristön käyttäminen, jolloin pysymme luonnollisesti siellä. Pitkä kokemus on tuonut meille käytännön oppeja ja asiantuntijoidemme kokemuksen perusteella suosimme usein Googlen pilveä. Siksi Google Cloud ja työkaluista Kubernetes ja Terraform ovat ne, joita suosittelemme asiakkaille.

Ihmiseltä ihmisille

Emme usko nimettömään palveluun. Meillä toimit suoraan OPS-tiimimme kanssa. Ei siis pelkoa siitä, että joutuisit selittämään asiasi ulkoistetulle asiakaspalvelukeskukselle. Osaajamme ovat nähneet ja kokeneet lähes kaiken ja ovat tottuneet toiminaan erilaisten arkkitehtuurien, tiimien ja ennen kaikkea ihmisten kanssa. Osa toimintatapaamme on osallistaa devaajia myös palvelun ylläpitoon tuotannossa. Ops-tiimimme filosofia on olla osa toteutustiimiä ja toimia toteutustiimin kanssa tiivissä yhteistyössä.

Blogi
DevOps-tiimi kehitti itselleen paremmat käytännöt työnohjauksessa
Blogi
Innostavassa ympäristössä työ kasvaa merkitykselliseksi
Sivu
Etsimme DevOps-osaajaa

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Chief Experience Officer

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää