Hyppää sisältöön
Fraktio
Ihmisiä toimistossa

DevOps – ketterä toimintamalli digipalvelun tuottamiseen

DevOpsin ytimenä on turhien työvaiheiden karsiminen ja kaiken toistuvan automatisointi. Autamme tiimiänne nostamaan omaa pilviosaamistaan yhteistyömme aikana.

Haaveleitko sovelluksesi siirtämisestä pilveen, kaipaisiko CI/CD-putkesi optimointia vai etsitkö kenties pilvikumppania? Oletko kuullut hypesanasta “pilvinatiivi” mutta et tiedä mistä aloittaa? Kiinnostaako Kubernetes, mutta sen käyttöönotto herättää tiimissäsi innostuksen sijaan lähinnä hämmennystä? Onneksi olkoon, tulit juuri oikeaan paikkaan sillä tämä on ydinosaamistamme, ja voimme auttaa juuri sinua.

Valmentavat konsultit osana tiimiä tai itsenäisesti

Toimimme osana tiimiä tai myös itsenäisesti tarpeen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme tarpeidenne pohjalta yhteistyössä kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun juuri teille, josta sopii kehuskella myös naapurille.

Olemme DevOps-konsultteja valmentavalla kulmalla, tiiminne oppii projektin aikana pilviosaajiksi! Kun tiemme eroavat projektin ollessa loppusuoralla, saatamme projektin siihen kuntoon, että voitte jatkaa kehitystä itsenäisesti (tai meidän kanssamme). Konsulttimme kolvaavat pipelinet siihen kuntoon, että nappia painamalla hommat sujuu jatkossakin.

DevOpsilla tehokkuutta

Konsulttiemme avulla voimme automatisoida monet ohjelmistokehitykseen ja testaamiseen liittyvät toiminnot kuten paketoinnin, laadunvarmistuksen, julkaisun ja valvonnan. Mahdollistamme sen, että devaajien työskentely on sujuvampaa ja tiimille jää enemmän aikaa itse kehitystyöhön. Konsulttimme auttavat tehokkaiden ja luotettavien käytäntöjen ja pilviympäristöjen käytössä, jotta kehitystyössä voidaan keskittyä oleelliseen.

DevOps-prosessi

Autamme automatisoimaan monet ohjelmistojen ajamiseen ja testaamiseen liittyvät toiminnot.

DevOps-teknologiamme: asw, google cloud, Azure, Kubernetes.
DevOps teknologiamme ovat aws, google could, azure, kubernetes.

Yhteistyöllä syntyy tuloksia

Olemme auttaneet pilvikonsultoinnilla asiakkaitamme hyvinkin erilaisissa tarpeissa infran automatisoinnista sovelluksen pilveen siirtämiseen. Lue lisää asiakastarinastamme, kuinka autoimme Verkkokauppa.comia skaalaamaan oman palvelunsa valmiutta Black Fridayta varten.

DevOps

Pilvipalvelut

Pilvi­konsultointia Verkko­kauppa.comin skaalau­tuvuuden varmistami­seksi

Lue referenssi

Lue lisää DevOpsista blogistamme

Joonas Pajunen
Blogi
Miten ja miksi rakentaa toimiva DevOps-tiimi?
Fraktio DevOps
Blogi
DevOps: Kuinka varmistaa palvelun toimivuus poikkeuksellisina aikoina?
Blogi
DevOps-tiimi kehitti itselleen paremmat käytännöt työnohjauksessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

CEO

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi