Blogi

Essin TET-viikko Fraktiolla

Fraktio Yrityskulttuuri

Essi Fraktiolla

Oon tosiaan Essi ja oon ollut tämän viikon TETissä täällä Fraktiolla. Tähän päivään (kirjottelen tätä tosiaan torstaina) asti on ainaki ollut tosi kivaa ja mielenkiintoista. Oon ollu monen työntekijän palavereissa mukana lähinnä kuuntelemassa ja tutustumassa siihen minkälaista se on. Lisäks oon järjestellyt kaappeja pari päivää sitten vähäsen, ja tän ja eilisen oon linkittänyt perjantaipresiksiin nettisivustoille Youtubesta videoita. 

IMG_0191Kuva: Työskentelyä Kinossa

Maanantaina lähinnä tutustuin tähän paikkaan, vaikka olinki kerran täällä ollut aikaisemmin,  ja tiistaina töiden lisäksi saatiin korvapuusteja toimistolle. Ei oo myöskään tarvinnut olla janoissaan missään vaiheessa, sillä täältä löytyy jääkaapista vaikka ja mitä juomia ja välipalaa. Huomenna mennään kans iltapäivästä Ylelle, mistä tulee varmasti mielenkiintoista. Ihmiset täällä on olleet tosi kivoja ja ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaiken kaikkiaan on ollut tosi mukava viikko ja kivaa vaihtelua. 

IMG_0179Kuva: Tiistaina vietettiin Korvapuustipäivää

IMG_3732Kuva: Toimistolta löytyy kaikenlaista, kuten Aku Ankka -sarjakuva voileipäkakuista

Työ Fraktiolla vaikuttaa mielenkiintoiselta ja erittäin monipuoliselta, mutta koodaaminen ei ole ehkä ihan omannäköistä juttuani. TET - viikko on selkeyttänyt tulevaisuuden työsuunnitelmiani ainakin sen verran, että haluan tehdä jotakin toimistotyötä, mutta sen enempää en tiedä. Otettiin kans eilen Karri (koira) mukaan toimistolle, ja se sai paljon rapsutuksia ja sillä oli pari koirakaveriakin seurana. Työskentelytilaakin on ollut riittävästi, ja olenkin ollut milloin missäkin, esimerkiksi Kinossa ja pyöreän pöydän kopissa tekemässä tehtäviä tai kuuntelemassa palavereja.

IMG_3725Kuva: Töitä voi tehdä esim. pienissä nojatuolikopeissa

IMG_0194Kuva: Karri mukana palaverissa Kinossa

 

Kiitos viikosta Fraktiolle!