Hyppää sisältöön
Fraktio

Skipperistä lainaat kulkupelin niin suurille kuin pienillekin vesiseikkailuille

Veneilijäksi ilman omistamista

Skipperi mahdollistaa uuden tavan nauttia veneilystä ilman omistamisen päänvaivaa ja kustannuksia. Voit valita itsellesi ja taidoillesi sopivan kulkupelin sadoista veneistä ympäri Suomea ja vuokrata sen suoraan omistajalta.

Veneily kuuluu kaikille

Oletko halunnut tutkia Helsingin saaristoa ja pysähtyä piknikille jollekin romanttiselle luodolle? Entäpäs viedä kaverit ja perheen Liuskaluodon Skifferiin pizzalle? Skipperi tarjoaa myös kaupunkivenepalvelua, joka sisältää moottoriveneitä ja soutuveneitä kuukausi- ja kausimaksulla. Maksat vain kuukausimaksua ja polttoaineet kulutuksen mukaan, eikä sinun siis tarvitse huolehtia ollenkaan veneilyyn liittyvistä kuluista.

Skipperi kannettava

Älä seisota venettäsi laiturissa

Yksityisomisteiset veneet seisovat suurimman osan kaudestaan käyttämättömänä laiturissa. Skipperin avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivatkin ilmoittaa veneensä vuokralle. Ihan kenen tahansa matkaan ei venettä tarvitse antaa, vaan omistaja päättää kenelle, koska ja millä hinnalla haluaa venettään vuokrata. Skipperi markkinoi, hoitaa maksut ja rahaliikenteen, sekä todentaa vuokraajien henkilöllisyyden.

Prototyypistä liikkeelle

Skipperi on palveluna asiakkaalle yksinkertainen käyttää, mutta pinnan alla tapahtuu paljon. Normaalin verkkopalvelun toiminnallisuuksien lisäksi olennaista on mm. asiakkaan tunnistautuminen, kansainvälinen maksuliikenne ja rahansiirtelyn automatisointi.

Palvelun ensimmäinen kesä oli pyörähtänyt käyntiin prototyyppimäisellä MVP-toteutuksella. Sen jälkeen Skipperille on tehty parin vuoden mittaan paljon laadullisia taikoja eli teknisemmin sanottuna refaktorointia. Nykyään palvelu pyörii rajapinnoin ja erillisellä React-frontilla.

Panu Leppäniemi

CTO, Skipperi

Ensi kaudella kokonaisuutta tullaan maustetaan koneoppimisella ja natiiviapplikaatiolla, jolloin palvelua on entistä helpompaa käyttää juuri siellä, missä tarve on.

Working with Fraktio has been very welcoming. At the office, in Slack, on phone, in meetings, communication was a bliss.

We are in a business where requirements need to be discovered, understood together and where design and UX falls into place when we make the product. Working spirit, competence and willingness to understand and make shit happen has been fantastic and i wish i could always work with such smart and forward looking people.

Even though life at Skipperi is hectic, somewhat unplanned and always heavily on the move, Fraktio has been a backbone to rely on. Always knowing technology will be there, will work and has our back and best for our customers is somewhat calming in a crazy startup world.

Roy Frijters

Partner, Skipperi

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi