Hyppää sisältöön
Fraktio

Tieto Intelligent Building herättää toimistosi eloon

Helsingin Sanomien artikkelin sanoin: kuvittele, että työskentelet toimistossa, jossa kaikki voivat koko ajan tarkistaa, missä olet. Avaimiesi yhteydessä roikkuva tunniste lähettää tiedon kartalle, joka näkyy kerroksissa suurilla kosketusnäytöillä ja jokaisen mobiililaitteella.

Dystopia vai utopia? Sano sinä! Joka tapauksessa vuosi 1984 on täällä, ja me olemme auttaneet Tiedon sisäistä startuppia tekemään siitä totta. Revitpä sitten sensorit mielenosoituksellisesti irti seinistä, tyydyt hiljaa kohtaloosi (desibelimittarit kuulevat äänekkään purnauksesi) tai hyppäät ennakkoluulottoman digiloikan tulevaisuuteen, Intelligent Building (vuodesta 2017 Empathic Building) on näyttävä ja hyödyllinen alusta entistä älykkäämmille toimistoille.

Vakavasti ottaen: on ilomme olla mukana Intelligent Building-tiimissä kehittämässä alustaa. Olemme koodanneet fronttia Reactilla, suunnitelleet käyttökokemusta ja hieroskelleet vähän bisnestäkin. Intelligent Buildingin taival on vasta alussa, mutta siinä on valtavasti potentiaalia. Ohjelmisto on jo nyt auttanut isoja toimijoita tekemään suuria ja vaikeita päätöksiä!

Miten Tieto ratkoo tilaongelmia Intelligent Buildingin avulla? Katso Tomi Teikon perjantaipresis alla (10.3.2017).

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi